Πολιτική

Δώρα Αυγέρη εναντίον Νίκου Φίλη: Κάποιοι αντιπολιτεύονταν τον Τσίπρα και επιμένουν στον ίδιο χαβά

Δώρα Αυγέρη εναντίον Νίκου Φίλη: Κάποιοι αντιπολιτεύονταν τον Τσίπρα και επιμένουν στον ίδιο χαβά

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΗ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

«Κανείς δεν είναι με το ζόρι στην πολιτική. Ειδικά στα δημοκρατικά, ελεύθερα κόμματα. Τα κόμματα είναι ανοιχτοί οργανισμοί»

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης ή διαγραφής μελών μίλησε μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και στο εξής.

«Ο Νίκος Φίλης έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα, να είναι ο σοφός Νέστωρ της πολιτικής», δήλωσε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο αν θα υπάρξει διαγραφή ορισμένων μελών του κόμματος αλλά και τι να περιμένει κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα.

«Ζούμε τους μετασεισμούς των εκλογών. Φαντάζομαι ότι όλα αυτά σιγά-σιγά θα κοπάσουν, αυτή είναι η δική μου επιθυμία, αίσθηση», είπε η κ. Αυγέρη.

Αναφερόμενη στον Νίκο Φίλη, υποστήριξε πως θα έπρεπε να είναι ο «σοφός Νέστωρ της πολιτικής» και όχι να οξύνει τα πνεύματα.

«Εμείς τον βρήκαμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να ανεβάζει τον τόνο, να οξύνει την κατάσταση. Ίσα-ίσα, ο Νίκος Φίλης έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα, να είναι ο σοφός Νέστωρ της πολιτικής. Από άλλους περιμέναμε την πολιτική εφηβεία και σε άλλους τη βρίσκουμε. Θέλει ωριμότητα και ένα καλό πολιτικό παράδειγμα για το πώς περνάμε αυτές τις περιόδους που είναι δύσκολες», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments