Αθλητισμός

Με αυτούς “αγανάκτησε” και ο Μαρτίνεθ με Άρη – Η 1η αλλαγή στην 11αδα [vid]

Με αυτούς “αγανάκτησε” και ο Μαρτίνεθ με Άρη – Η 1η αλλαγή στην 11αδα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363821] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ποια είναι η εναλλακτική που δουλεύεί τον τελευταίο μήνα ο κόουτς και η μεγάλη έκπληξη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Άρη, ωστόσο πριν το ξέσπασμα στο τελευταίο μισάωρο, υπήρχαν διαστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα που αγχώθηκε, ενώ θα μπορούσε να βρεθεί και πίσω στο σκορ με το δοκάρι των φιλοξενούμενων σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 1-1. Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ματς εμφάνισαν κενά στην άμυνα και στις επιστροφές τους, καθώς παρότι οι Ροντινέι και Ρέτσος ήταν για ακόμα μία φορά καλά, οι Φρέιρε και Κίνι δεν… πατούσαν καλά. Ειδικά ο 34χρονος Ισπανός μπακ ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τους αντιπάλους του για ακόμα ένα ματς και είναι φανερό πως απέναντι σε γρήγορους και τεχνικούς παίκτες, εκτίθεται.

Γι’ αυτό και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει συνεχώς χρόνο στον Φρανσίσκο Ορτέγκα για να προσαρμοστεί, ενώ πληροφορίες από του Ρέντη αναφέρουν πως έχει ένα ακόμα… κρυφό χαρτί σύμφωνα με το sportdog.gr

Μπορεί η μεταγραφή του Ομάρ Ρίτσαρντς να πέρασε στα… ψιλά, σε σχέση με τις υπόλοιπες κινήσεις του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποι της ομάδας όσο και ο Ισπανός προπονητής ξέρουν καλά πως μόνο αυτό δεν ισχύει. Ο Βρετανός, με χρηματιστηριακή αξία αυτή τη στιγμή στα 5 εκατομμύρια ευρώ, έχει δείξει και με το παραπάνω τα όσα μπορεί να κάνει και κατά πόσο μπορεί να ανεβάσει επίπεδο μια ομάδα που αγωνίζεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε μέλος της Μπάγερν Μονάχου, μετρώντας και 17 συμμετοχές με τους Βαυαρούς, με τη Νότιγχαμ να βγάζει από τα ταμεία της 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει το 2022.

Κάπου εκεί ξεκινάει η… ατυχία για τον 25χρονο μιας και ο Ομάρ Ρίτσαρντς μιας και στην αρχή της προετοιμασίας θα σπάσει το πόδι του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κάνει καμία συμμετοχή με την ομάδα στην Premier League. Ο αγγλικός σύλλογος μην έχοντας χώρο στο ρόστερ του, αποφάσισε να τον δώσει στους Ερυθρόλευκους με στόχο ο ποδοσφαιριστής να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, αλλά παράλληλα να ανεβάσει και την ψυχολογία του δείχνοντας τα όσα μπορεί να κάνει.Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι γίνεται στου Ρέντη τις τελευταίες ημέρες, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρίτσαρντς έχει αρχίσει και ανεβάζει ρυθμούς, κάνοντας τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τρίβει τα… χέρια του. Αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός καταλαβαίνει την ποιότητα που έχει ο Βρετανός, κάτι που βλέπουν άπαντες στην ομάδα και πλέον το μόνο που μένει είναι να αρχίσει να παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια.

Μια τέτοια βέβαια εξέλιξη θα φέρει ανακατατάξεις στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, αφού ο Κίνι θα χάσει τη θέση βασικού και ο Ορτέγκα θα δώσει μάχη για να τον προσπεράσει. Μια τέτοια εξέλιξη βέβαια δεν θα πρέπει να κάνει έκπληξη σε κανέναν, αφού ο Ρίτσαρντς αν δεν είχε τον τραυματισμό του δεν θα πέρναγε ούτε για… τουρισμό από την Ελλάδα, αφού οι ικανότητές του είναι για τοπ πρωτάθλημα. Απλά οι συγκυρίες έκαναν τον Ολυμπιακό να διαθέτει ένα… πυρηνικό όπλο και τον Μαρτίνεθ αν το χρησιμοποιήσει σωστά  να αλλάξει επίπεδο τους Πειραιώτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments