Lifestyle

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν έχω πάιξει ρόλους τύπου ‘’ζεν πρεμιέ’’» [vid]

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν έχω πάιξει ρόλους τύπου ‘’ζεν πρεμιέ’’» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr/Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ταλαιπωρούμαι με αϋπνίες»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσα να το χάσω γιατί μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε ο ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος»

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό ήταν ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά του Mega «Ναυάγιο» στην οποία πρωταγωνιστεί.

View this post on Instagram

A post shared by @giorgos.chrysostomou

«Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσα να το χάσω γιατί μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε ο ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος. Ήθελα πολύ να ξανακάνω τηλεόραση και να συνεργαστώ και πάλι με το κανάλι. Όταν διαβάσαμε το σενάριο ρωτούσαμε και εμείς για το πώς θα γίνει το ναυάγιο. Κάποιες σκηνές ήταν αρκετά χορογραφημένες. Κάναμε αρκετά γυρίσματα και σε καράβι. Μπήκαμε και στο νερό και είχαμε κάνει και πρόβες σε πισίνα με ειδικούς από το Κέιπ Τάουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε στη συνέχεια: «Και στη συνέχεια, φορούσαμε χειμερινά ρούχα για να κάνουμε το γυρίσματα. Υπήρξαν και γυρίσματα μέσα στη θάλασσα και τριγύρω υπήρχαν και δύτες σε περίπτωση που δεν αντέχουμε. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση για το θέμα της ασφάλειας. Υπήρχαν και τσούχτρες μέσα στη θάλασσα και μας έλεγαν να προσέχουμε. Υπήρξαν 2-3 μέρες που ήταν πολύ δύσκολες λόγω ζέστης και όταν βγαίναμε έξω, επειδή ήταν τότε που η Αθήνα καιγόταν, βλέπαμε τη στάχτη».

View this post on Instagram

A post shared by @giorgos.chrysostomou

Για τη θεατρική παράσταση «Άνοδος του Αρτούρο Ούι», στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο ARK, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε: «Ο δημιουργός έχει στο μυαλό του πως θα βάλει και άλλα. Οπότε αλλάζει το αποτέλεσμα σε σχέση με το βιβλίο. Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο. Δονείται όλο το σώμα, ο ήχος κάνει τη μισή δουλειά. Πήρε βραβείο όλη η παράσταση και ήμασταν πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ήθελα πολύ καιρό να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Η ιστορία αφορά την άνοδο του Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία. Πολλοί άνθρωποι φεύγουν ταραγμένοι άρα κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου ζεν πρεμιέ. Θα συμβεί και αυτό. Δεν έχω παίξει πολλούς ρόλους ως ζευγάρι στο θέατρο. Στην τηλεόραση μου έχει συμβεί όμως, αρκετές φορές, όπως και τώρα με την Αναστασία Παντούση. Η χημεία είναι χημεία αλλά στο κομμάτι της δουλειάς ο επαγγελματισμός λύνει πολλά θέματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση με βοήθησε η Αναστασία. Μας το έλεγαν πως έχουμε χημεία. Ο ρόλος μου είναι πολύ προστατευτικός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments