Lifestyle

Παπαδάκη: «Πήγα κόντρα στον Φώσκολο και έκανα θέατρο, ενώ δούλευα σε εκείνον»

Παπαδάκη: «Πήγα κόντρα στον Φώσκολο και έκανα θέατρο, ενώ δούλευα σε εκείνον»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είχαν μια έντονη διαφωνία, καθώς η ίδια δέχτηκε πρόταση για θέατρο, ενώ δούλευε μαζί του, πράγμα που ο ίδιος απαγόρευε στους ηθοποιούς του

Η Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Φώσκολο.

View this post on Instagram

A post shared by Λουκία Παπαδάκη (@papadakeloukia)

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αποκάλυψε την κόντρα, στην οποία βρέθηκε με τον σκηνοθέτη.

Ο λόγος όπως είπε, ήταν ότι εκείνη ήθελε να δουλέψει και στο θέατρο, πράγμα που ο Νίκος Φώσκολος απαγόρευε στους ηθοποιούς του.

«Δεν ήταν δυνατόν να αγνοήσω εκείνη την πρόταση. Δεν ήταν θέμα κόντρας. Από τη μια, ήταν λογικό, γιατί ήταν ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο είχε πολλές χρονικές απαιτήσεις», είπε αρχικά, η ηθοποιός.

«Δεν μπορούσε ο Φώσκολος ή όποιος είναι, να σκεφτεί ότι δεν θα είναι όλοι στη θέση τους ή ότι θα έχουν ξενυχτήσει», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε βέβαια, ο κανόνας αυτός αφορούσε κυρίως, τους νεότερους ηθοποιούς, οι οποίοι βρίσκονταν για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά.

«Αυτό απευθυνόταν κυρίως στους νεότερους ηθοποιούς, που δεν είχαν ακόμα τη συνείδηση και την εργασιακή ηθική, γιατί ήταν η πρώτη τους φορά που έβγαιναν. Εγώ δεν έκανα λίγο θέατρο. Ήταν πολύ, για πάντα. Μου έβγαλε λίγο την πίστη. Ήταν τόσο σημαντική η πρόταση, να είμαι πρωταγωνίστρια με τον Θύμιο Καρακατσάνη. Ήμουν φρέσκια ηθοποιός», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments