Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς “καυτός” τον οδηγεί

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς “καυτός” τον οδηγεί

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ Cosmote TV | Super League

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο πλέον παραγωγικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μέχρι τώρα και δείχνει ικανός για μια σεζόν καλύτερη από την πρώτη του και πλέον αποδοτική του στην Τούμπα.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς “ζωγράφισε” και στη Λεωφόρο και με ένα υπέροχο τέρμα στο 58′ της αναμέτρησης έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και όλα αυτά υπό του βλέμμα του ομοσπονδιακού προπονητή της Σερβίας, Ντράγκαν Στοΐκοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού για να τον παρακολουθήσει διά ζώσης, όπως επίσης και τους Τζούριτσιτς και Μλαντέντοβιτς.

Ο διεθνής εξτρέμ με το γκολ που πέτυχε στη Λεωφόρο κατά του Παναθηναϊκού έφτασε στα 7 τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας μοιράσει και 3 ασίστ μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.Ήδη σε 14 παιχνίδια έχει ισοφαρίσει τη συγκομιδή που είχε στο σκοράρισμα τις δυο προηγούμενες σεζόν. Ο Σέρβος πέτυχε 7 γκολ με 6 ασίστ σε 39 συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο και είχε 7 γκολ και 12 ασίστ στα 52 παιχνίδια που έπαιξε τη σεζόν 2021-22, όταν και έφτασε στα προημιτελικά του Conference League.

Αν συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα το πιθανότερο είναι ότι ο Άντριγια Ζίβκοβιτς θα σπάσει και το ρεκόρ των 14 γκολ και των 8 ασίστ που είχε στην πρώτη – και μέχρι τώρα αποδοτικότερη- χρονιά του στην Τούμπα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ζίβκοβιτς που πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2027 εξελίσσεται σε μια ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό είναι ίσως το πλέον σημαντικό για τον Ρουμάνο τεχνικό που αναζητούσε από πέρυσι προσωπικότητες.

Ο Σέρβος είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν περιορίζεται στα επιθετικά καθήκοντα του αλλά βοηθά με πείσμα και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Και είναι ένας παίκτης που βγαίνει μπροστά στα μεγάλα παιχνίδια.

Με τον Ζίβκοβιτς σε καλή κατάσταση ο ΠΑΟΚ έχει ένα δυνατό όπλο στην μεσοεπιθετική του γραμμή η οποία φέτος έχει γίνει ιδιαίτερα παραγωγική. Οι παίκτες πίσω από τον επιθετικό έχουν σκοράρει 16 γκολ (Ζίβκοβιτς 7, Κωνσταντέλιας 4, Τάισον 2, Μουργκ 2 και Ντεσπόντοφ 1) και έχουν μοιράσει και 8 ασίστ λύνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του γκολ που αντιμετωπίζε πέρυσι η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Και φυσικά ο Άντριγια Ζίβκοβιτς είναι για την ώρα αυτός που οδηγεί την ομάδα του έχοντας αναλάβει μεγάλο μέρος από την επιθετική συγκομιδή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments