Πολιτική

Ρωμανός για Κασσελάκη: Η υποκρισία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν κι όρια

Ρωμανός για Κασσελάκη: Η υποκρισία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν κι όρια

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΡΩΜΑΝΟ (EURONIKISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

“Η υποκρισία και τα επικοινωνιακά σόου έχουν και όρια”, τονίζει, σε δήλωσή του, ο Νίκος Ρωμανός, αναφερόμενος στις σημερινές δηλώσεις του κ. Στέφανου Κασσελάκη για τον Ελληνισμό της Διασποράς.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εγκαλεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές αναφορές του στα προβλήματα του Ελληνισμού της Διασποράς, διερωτώμενος ” αλήθεια, ο κ. Κασσελάκης γνωρίζει ότι το κόμμα του πριν λίγους μήνες δεν υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την άρση των επιμέρους κριτηρίων της ψήφου των αποδήμων; Γνωρίζει ότι το κόμμα του επιθυμούσε η ψήφος των αποδήμων να μην προσμετράται στο εκλογικό αποτέλεσμα; Γνωρίζει ότι η στενή συνεργάτιδά του, η κυρία Τζάκρη, ενώ πρωτοστάτησε στο να θεσπιστούν εξαρχής τα κριτήρια που δεν επέτρεψαν σε περισσότερους συμπολίτες μας από το εξωτερικό να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές του καλοκαιριού, στη συνέχεια υποσχόταν κατάργησή τους σε συνέντευξή της στον Εθνικό Κήρυκα;”.

Ο κ. Ρωμανός καταλήγει, ρωτώντας πώς γίνεται ο κ. Κασσελάκης να “μιλά για τα προβλήματα του Ελληνισμού της Διασποράς, ο πρόεδρος του κόμματος που δεν ήθελε να λυθεί το σημαντικότερο ιστορικά πρόβλημα των αποδήμων, η ψήφος;”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments