Αθλητισμός

Εφιάλτης για την Παρί στο Νιούκαστλ, καθάρισε στο τέλος η Σίτι [vid]

Εφιάλτης για την Παρί στο Νιούκαστλ, καθάρισε στο τέλος η Σίτι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Μπόλικα γκολ και μεγάλες αναμετρήσεις περιελάμβανε η βραδιά στο δεύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Νιουκάστλ διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αγγλία, ενώ μεγάλες νίκες εκτός έδρας πανηγύρισαν Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι.

Μπόλικα γκολ και μεγάλες αναμετρήσεις περιελάμβανε η βραδιά στο δεύτερο μέρος της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Group F

Διασυρμός για την Παρί στον «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Στην πιο μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, η Νιουκάστλ διέσυρε την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 4-1 εντός έδρας, σε μια από τις πιο δύσκολες νύχτες των Γάλλων στη διοργάνωση. Στο 17′ οι «καρακάξες» άνοιξαν το σκορ με τον Αλμίρον, για να έρθει ο Μπερν στο 39′ να κάνει το 2-0. Ο Λόνγκσταφ στο 50′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Λούκας Ερνάντεζ να μειώνει σε 3-1 στο 56′. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σαρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Group G

Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 2/2 η Μάντσεστερ Σίτι

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες μπορεί να δυσκολεύτηκαν στην έδρα της Λειψίας, αλλά κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την Red Bull Arena, επικρατώντας με 3-1. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Φόντεν. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 48’ με τον Οπένδα, αλλά οι φιλοξενούμενοι στο 84’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Αλβάρες. Στο 90+2’ ο Αλβάρες από εκτελεστής έγινε δημιουργός και ο Ντόκου διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Με αυτή τη νίκη η Σίτι έφτασε τους 6 πόντους και είναι στην κορυφή, δεύτερη η Λειψία με 3.

ΛΕΙΨΙΑ: Μπλάσβιχ, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Λουκεμπά, Ράουμ, Ζάιβαλντ (86’ Αϊνταρά), Σλάγκερ, Σίμονς, Φόρζμπεργκ (70’ Βέρνερ), Οπεντά (70’ Σέσκο), Πόουλσεν (75’ Μπαουμγκάρτνερ)

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γκβάρντιολ, Ντίας, Ακάντζι (72’ Ακέ), Γουόκερ, Λιούις, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα (88’ Νούνες), Φόντεν (80’ Άλβαρες), Γκρίλις (72’ Ντοκού), Χάαλαντ

Ματσάρα στο Βελιγράδι, αλλά…

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Γιουνγκ Μπόις, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Ο Ερυθρός Αστέρας προηγήθηκε στο 35’ με τον Εντιαγέ, αλλά οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δύο γκολ στο πρώτο 20άλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου γύρισαν τούμπα το παιχνίδι. Στο 48’ ισοφάρισαν με τον Ούγκρινιτς και στο 61’ έκαναν το 2-1 με τον Ιτέν. Μέχρι το 88’ οι Ελβετοί κράταγαν στα χέρια τους τη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι με γκολ του Μπουκάρι ισοφάρισαν σε 2-2 και έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το αποψινό αποτέλεσμα οι δύο ομάδες, μετά από δύο αγωνιστικές, έχουν από έναν βαθμό.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκλάζερ, Μιχαΐλοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ντζίγκα, Ρόντιτς (61’ Ολαγινκά), Στάμενιτς (70’ Λούτσιτς), Ιν Μπομ Χουάνγκ, Μπουκαρί, Ίβανιτς, Μίτροβιτς (70’ Κάταϊ), Εντιαγέ (80’ Κράσο)

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ: Ρατσιόπι, Γκαρσία, Μπενίτο (47’ Αμεντά), Καμαρά, Γιάνκκο, Μαλές (74’ Γκανβουλά), Νιάς, Ούγκρινιτς, Μοντέιρο, Ελία, Ίτεν (74’ Τσαϊβά)

Group H

«Ζόρικη» νίκη για την Μπαρτσελόνα

H Mπαρτσελόνα με τη σειρά της πέρασε με τα… χίλια ζόρια από την έδρα της Πόρτο, της οποίας και επιβλήθηκε πολύ δύσκολα με σκορ 1-0. Έτσι οι Καταλανοί σημείωσαν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση, έχοντας ξεκινήσει ιδανικά σε αυτό το Champions League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φεράν Τόρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, με τους Πορτογάλους να πιέζουν στο φινάλε αλλά να μένουν με άδεια χέρια.

ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο (85’Γκονσάλες), Κάρμο, Βέντελ, Καρδόσο, Βαρέλα (85’Κονσεϊσάο), Μπαρό (64’Εβάνιλσον), Εουστάκιο, Πεπέ, Γκαλένο, Ταρεμί (85’Ναμασό).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μπαλντέ, Κανσέλο, Αραούχο, Κουντέ, Ρομέου (69’Σέρτζι Ρομπέρτο), Γκιντογκάν, Γκάβι, Γιαμάλ (80’Μάρκος Αλόνσο), Φέλιξ (69’Φερμίν), Λεβαντόφσκι (34’Φεράν Τόρες).

Group E

Η Λάτσιο το ξανάκανε

Στην πρώτη αγωνιστική η Λάτσιο είχε νικήσει την Ατλέτικο με γκολ του τερματοφύλακά της στο φινάλε. Στη δεύτερη αγωνιστική οι πρωτευουσιάνοι τα… ξανάκαναν αυτή τη φορά όμως χωρίς τον γκολκίπερ, με το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι να επικρατεί με σκορ 2-1 της Σέλτικ στην Σκωτία. Ο Φουραχάσι στο 12′ έδωσε το προβάδισμα στους Καθολικούς, όμως η ανατροπή άνηκε στους Λατσιάλι. Αρχικά ο Βεσίνο στο 29′ ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Πέδρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του παιχνιδιού και να διαμορφώσει το 2-1.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Τζόνστον, Σκέιλς, Τέιλορ, Φίλιπς (62’ Κάρτερ Βίκερς), Ο’Ράιλι, Χατάτε (72’ Μπερνάρντο), Μεάντα, ΜακΓκρέγκορ, Φουρουχάσι (86’ Χιεόνγκ Υου Ο), Γιανγκ (62’ Πάλμα)

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Πάτρικ, Λατσάρι (86’ Μάρουσιτς), Λουίς Αλμπέρτο (68’ Γκεντουζί), Βεσίνο, Καμάντα, Τζακάνι (84’ Πέδρο), Άντερσον (68’ Ίζακσεν), Ιμόμπιλε (72’ Καστεγιάνος)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments