Αθλητισμός

“Τρέλα” Σαββίδη για νέο ΠΑΟΚ – Μίλησε στα αποδυτήρια με μεταφραστή Οζντόεφ – Τελεσίγραφο για Νέα Τούμπα!

“Τρέλα” Σαββίδη για νέο ΠΑΟΚ – Μίλησε στα αποδυτήρια με μεταφραστή Οζντόεφ – Τελεσίγραφο για Νέα Τούμπα!

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ 4 ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΑΕ (BIG-4) ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Ιβάν γύρισε αποφασισμένος να σηκώσει κούπες ξανά. Ο ιδιοκτήτης θεωρεί ότι η φετινή ομάδα μπορεί να οδηγήσει τον σύλλογο ξανά σε μεγάλες επιτυχίες και αυτό εξήγησε και σε όλους σε πρόσφατη ομιλία. Ποιες οι αποφάσεις της διοίκησης για διαιτησία και γήπεδο...

Βροντερό παρών φώναξε ο ΄Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην Τούμπα, καθώς η νίκη σημαίνει πολλά ενόψει της συνέχειας του Δικέφαλου στον ευρωπαϊκό όμιλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου είχε επικοινωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να μοιράσει συγχαρητήρια και να κάνει κατανοητό για ακόμα μια φορά προς πάσα κατεύθυνση, ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, ο Ιβαν άνοιξε και διάλογο με τους ποδοσφαιριστές, με τον Οζντόεφ να κάνει τη μετάφραση προκειμενου να καταλάβουν όλοι τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στην ομάδα. Μια εξέλιξη που ήρε ως μια ακόμα απάντηση στην οργανωμένη προσπάθεια που γίνεται για να εμφανιστεί ο Σαββίδης ως φευγάτος από την Ελλάδα και, φυσικά, από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το sportdog.gr

Διαιτησία και γήπεδο!

Την ίδια στιγμή, άλλωστε, που από τη διοίκηση φαίνεται ότι ετοιμάζουν αντεπίθεση στο θέμα της διαιτησιας, καθώς δεν σκοπεύουν να επιτρέψουν να πέσει τίποτα κάτω, ενώ όπως ανέφερε στο sportdog πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα, γελούν με το Καυτανζόγλειο και τις εξελίξεις που υπάρχουν.

Η διοίκηση του γηπέδου σχεδόν παρακαλάει για να ασχοληθεί ο ΠΑΟΚ με το κεντρικό στάδιο, το ποδοσφαιρικό δηλαδή, ώστε να μπουν σε μια σειρά όλα όσα έχουν μείνει πίσω εδώ και χρόνια, αλλά από το κλαμπ αναφέρουν ότι θα ασχοληθούν ξανά με το γήπεδο στον χρόνο που θα αποφασίσουν εκείνοι.

Γιατί όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα ήθελε να τρέξει τις υποθέσεις, να φροντίζει τον Καυταντζόγλειο και να προωθηθούν οι εργασίες για τη Νέα Τούμπα, έβρισκε τοίχο. Τώρα θα κάνει το ίδιο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments