Γεωπολιτικά

Μπάιντεν σε Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε “όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης” στο Ισραήλ

Μπάιντεν σε Νετανιάχου: Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε “όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης” στο Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, "Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το λαό του. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποιούν οποιοδήποτε άλλο παράγοντα που διατείνεται εχθρικά προς το Ισραήλ να μην επιδιώξει να επωφεληθεί από αυτή την κατάσταση", πρόσθεσε.

"Ξεκαθάρισα στον πρωθυπουργό Νετανιάχου ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης στην κυβέρνηση και το λαό του Ισραήλ", ανέφερε ο Μπάιντεν σε δήλωσή του μετά τη συνομιλία του με τον Νετανιάχου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως σε συνομιλία που είχε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να προσφέρουν “όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης” μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς στο Ισραήλ.

“Ξεκαθάρισα στον πρωθυπουργό Νετανιάχου ότι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όλα τα κατάλληλα μέσα υποστήριξης στην κυβέρνηση και το λαό του Ισραήλ”, ανέφερε ο Μπάιντεν σε δήλωσή του μετά τη συνομιλία του με τον Νετανιάχου, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments