Αθλητισμός

Επική απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε φίλαθλο που “έκραζε” τον Λουτσέσκου [pic,vid]

Επική απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε φίλαθλο που “έκραζε” τον Λουτσέσκου [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τη διαφωνία του αυτή φρόντισε να τη μοιραστεί δημόσια, σχολιάζοντας κάτω από τη δημοσίευση «Άμα πάρεις παιχνίδι με αυτή την εντεκάδα που κατεβάζει κόουτς θα δώσω στο γιό μου το όνομα σου».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο σε φίλαθλο της ομάδας που είχε παράπονα από τον Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποτέλεσμα που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 7ου ομίλου στο Conference League. Πριν το παιχνίδι όμως, όταν στην επίσημη σελίδα του ΠΑΟΚ ανέβηκε η εντεκάδα της ομάδας, με έναν φίλαθλο να μη συμφωνεί με τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη διαφωνία του αυτή φρόντισε να τη μοιραστεί δημόσια, σχολιάζοντας κάτω από τη δημοσίευση «Άμα πάρεις παιχνίδι με αυτή την εντεκάδα που κατεβάζει κόουτς θα δώσω στο γιό μου το όνομα σου».

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι «ασπρόμαυροι» να πάρουν τη σπουδαία νίκη με 2-1, με τον λογαριασμό του Δικεφάλου να απαντάει στον οπαδό της ομάδας με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας εύχεται τα καλύτερα για τον μικρό Ραζβάν! Να είναι υγιής, ευτυχισμένος και να έχει τις επιτυχίες του ανθρώπου που σας ενέπνευσε το πολύ όμορφο όνομα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments