Πολιτική

Debate Μπακογιάννη – Δούκα: Τι είπαν για κάμερες, εγκληματικότητα και «Μεγάλο Περίπατο» [vid]

Debate Μπακογιάννη – Δούκα: Τι είπαν για κάμερες, εγκληματικότητα και «Μεγάλο Περίπατο» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364184] ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

To βράδυ της Τετάρτης (11/10) πραγματοποιήθηκε το debate ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Χάρη Δούκα, τους δύο διεκδικητές του Δήμου Αθηναίων στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Σε επτά θεματικές ενότητες θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας, στο debate που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην ΕΡΤ, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το debate μεταξύ του Κώστα Μπακογιάννη και του Χάρη Δούκα θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα. Τον συντονισμό θα κάνει ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ τις ερωτήσεις προς τους δύο υποψήφιους για τον Δήμο Αθηναίων θα απευθύνουν ο συντονιστής, η επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του ΕΡΤNEWS, Λίδα Μπόλα, και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάκης Προβατάς.

Λειτουργία της πόλης

Ο νυν δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ρωτήθηκε για την καθαριότητα στην πόλη και δήλωσε ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το παρελθόν και μίλησε για τα πεπραγμένα του Δήμου στην ανακύκλωση και την κομποστοποίηση.

«Αν ρωτήσετε θα σας πουν ότι έχει γίνει πρόοδος. Η Αθήνα είναι καθαρότερη. Αν είναι καθαρή; Όχι. Έχει προχωρήσει μπροστά όμως. Έχει αλλάξει φιλοσοφία. Δεν είναι μόνο τα σκουπίδια. Μια πόλη θέλει νερό, σαπούνι, απολύμανση. Συγχρονίσαμε τον στόλο μας με νέα απορριμματοφόρα. Δώσαμε έμφαση στην ανακύκλωση. Φέραμε τον μπλε κάδο. Έχουμε 350 σημεία υπόγειων σταθμών με κάδους στη πόλη. Ήδη στα 140 έχουν μπει. Αυτό μειώνει και τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων» σημείωσε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων.

Από την πλευρά του, ο κ. Δούκας έκανε χρήση του δικαιώματος να κάνει ερώτησει στον κύριο Μπακογιάννη και τον ρώτησε για τον Μεγάλο Περίπατο και πόσο κόστισε. «Χαίρομαι που με ρωτάτε. Στην Ομόνοια μηδενικό κόστος. Στο Σύνταγμα 1,5 εκατομμύριο και η Πανεπιστημίου λίγο λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Έχουμε καταλάβει το λάθος μας. Το πάθημα δεν θα γίνει μάθημα» είπε ο Κώστας Μπακογίαννης.

«Υπάρχουν κοντέινερ στην υποχρεωτική εκπαίδευση, σοβάδες πέφτουν σε σχολεία… Πρέπει να υπάρχει σχολείο και να υπάρχουν υποδομές. Θέλω να πω ότι δεσμεύομαι ότι η πρώτη μου απόφαση θα είναι να βρω τα προβλήματα και να δημιουργήσω ασφάλεια και αξιοπρέπεια σε μαθητές και καθηγητές», σχολίασε ο Χάρης Δούκας.

«Η Αθήνα δεν προχωράει έτσι», απάντησε ο δήμαρχος. Ανέφερε ότι ο Δήμος γκρέμισε ένα εργοστάσιο, στα Σεπόλια. Μιλώντας για τις εκκρεμούσες απαλλοτριώσεις, είπε ότι ο Δήμος προχώρησε σε 35 απελευθερώσεις χώρων. 

«Έχετε δίκιο για τα σχολεία. Έχουμε κάνει εκτενέστατες εργασίες αποκατάστασης σε 170. Μπορούμε να τις κάνουμε το καλοκαίρι, όταν είναι κλειστά. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά να κάνουμε… Πρώτος στόχος οι πράσινες αυλές. Μπορούμε να συνεργαστούμε και να το πετύχουμε» πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογίαννης.

Σε ερώτηση για τις παιδικές χαρές, για το πώς θα είναι εφικτό σχεδόν ανά μήνα να παραδίδεται μία, ο κ. Δούκας απάντησε: «Έχουν φτιαχτεί ογδόντα παιδικές χαρές, τα προηγούμενα 4 χρόνια ο Κώστας Μπακογιάννης παρέλαβε 70 και έφτιαξε συν δέκα. Εγώ λέω ότι θα φτιάξω 40, μία σε κάθε γειτονιά. Έχω αναδείξει το θέμα και είναι αυτή η προσέγγισή μας, να μιλήσουμε για τις υποβαθμισμένες γειτονιές».

Ασφάλεια

«Η ασφάλεια είναι η βάση. Λέμε ναι στις κάμερες, δεν μπορούμε να έχουμε έναν αστυνομικό σε κάθε γειτονιά. Συμφωνήσαμε με τον υπουργό, τον κ. Οικονόμου να βάλουμε κάμερες σε 750 σημεία της πόλης» απάντησε ο  Κώστας Μπακογιάννης στην ερώτηση για την ασφάλεια στην πόλη.

Συνέχισε λέγοντας ότι «πρέπει όμως να αλλάξει και το μοντέλο. Χρειαζόμαστε τον αστυνομικό της γειτονιάς. Αυτό θέλει επιπλέον αστυνομικές δυνάμεις, συνεργασία του δήμου με την αστυνομία και βεβαίως η πρόληψη παίζει σημαντικό ρόλο με παρεμβάσεις όπως ο φωτισμός».

Στην ενότητα της ασφάλειας, ο Χάρης Δούκας ρωτήθηκε για τον φωτισμό των δημόσιων χώρων και αν αυτός είναι αρκετός για την ενίσχυση της ασφάλειας και αν είναι υπέρ της χρήσης των καμερών. «Για να κρατήσεις μια πλατεία ασφαλή θα πρέπει πρώτα να είναι καθαρή, δεύτερον φωτεινή και τρίτον να έχει κόσμο. Σε πολλές πλατείες δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά τα τρία. Ο φωτισμός είναι ζητούμενο, δεν είναι το μόνο. Είναι χαμηλά η απορροφητικότητα, δεν είναι φωτεινές οι πλατείες. Το πρόβλημα της δημοτικής αστυνομίας είναι πρόβλημα της δημοτικής αρχής, είναι μόνο 200 στους δρόμους. Είναι σημαντική η δημοτική αστυνομία και πρέπει να ενισχυθεί. Οι κάμερες δεν είναι προτεραιότητά μου» είπε.

«Η Δημοτική αστυνομία το 2019 ήταν πολύ πίσω. Οι κάμερες είναι προτεραιότητα. Ρωτήστε τους γονείς» είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, απαντώντας στο σχόλιο του Χάρη Δούκα ότι «οι κάμερες δεν είναι προτεραιότητά μου».

Μετά την απάντηση του κ. Μπακογιάννη για την ασφάλεια στην Αθήνα, ο Χάρης Δούκας είπε: «Στις γειτονιές, τις πλατείες, τις παιδικές χαρές δεν μου ζητάνε κάμερες, μου ζητάνε την παρουσία οργάνων της τάξης».

«Δεν είναι προτεραιότητά μου οι κάμερες, το πρόβλημα είναι να υπάρχει αστυνομία αν κάτι συμβεί, αλλά σε κομβικά σημεία, σε δύσκολα σημεία, να το δούμε. Τα θέματα της ασφάλειας πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε συνεκτικά και με οργάνωση» πρόσθεσε ο Χάρης Δούκας.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τον Σύλλογο κατοίκων του Αγίου Παύλου. «Πηγαίνετε εκεί και θα δείτε πως λειτουργεί η συμφωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη», είπε και πρόσθεσε ότι η ασφάλεια δεν είναι δεξιά ή αριστερή και επεσήμανε ότι για το θέμα των ναρκωτικών θέλει να υιοθετήσει το μοντέλο της Λισσαβώνας. «Μαζί, κύριε Δούκα», είπε χαρακτηριστικά.

Κλιματική αλλαγή / ανθεκτικότητα

Μιλώντας για τα αντιπλημμυρικά, ο Χάρης Δούκας είπε ότι η ομάδα του έχει φτιάξει μία λίστα με 41 ευάλωτες περιοχές και μίλησε για κλαυσίγελω με τις αρμοδιότητες. «Η ευθύνη της πόλης είναι του δημάρχου» είπε και πρόσθεσε ότι δεν είναι όλα τα φρεάτια στην ευθύνη του Δήμου. «Εμείς θέλουμε τις αρμοδιότητες κι ας κόψουμε το λαιμό μας» απάντησε ο κ. Μπακογιάννης.

«Η Αθήνα είναι ανοχύρωτη πόλη», σημείωσε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας και πρόσθεσε ότι «δεν ξέρουμε καν το δίκτυο υδάτων».

«Τι κάναμε; Τη δουλειά μας. Χαρτογραφήσαμε 41 σημεία επικινδυνότητας. Κάποια τα αντιμετωπίσαμε, άλλα τα δρομολογήσαμε και διεκδικήσαμε πόρους, ενώ άλλα τα έχουμε προγραμματίσει. Ένας κλαυσίγελος για τις αρμοδιότητες πρέπει να λάβει τέλος. Η ευθύνη της πόλης είναι του Δήμου. Πρέπει να έχει την αρμοδιότητα. Δεν είναι όλα τα φρεάτια για παράδειγμα του Δήμου. Να ξέρουμε ότι με το να στέλνουμε συνεργείο ουσιαστικά παρανομούμε. Πρέπει να ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θέλουμε την αρμοδιότητα για να ξέρουν και οι πολίτες σε ποιους να απευθυνθούν» είπε από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Αφού συμφωνούμε. Μαζί τρέχουμε. Έχουμε κάνει 150 στρέμματα αναπλάσεις. Δείτε τον λόφο Στρέφη. Ξέρετε ότι φυτεύουμε χιλιάδες δέντρα, ότι έχουμε διπλή ανάπλαση. Θα έχουμε ένα νέο πάρκο στρεμμάτων στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ανοίγει ο Αττικός Κήπος. Να δουλέψουμε στου Φιλοπάππου. Κρίμα να διαφωνούμε για σκοπιμότητα για το προφανές» πρόσθεσε ο Κώστας Μπακογιάννης, προχωρώντας σε παρέμβαση.

Ο Χάρης Δούκας ρωτήθηκε στον επόμενο Daniel, «αν πάρετε όλες τις αρμοδιότητες, δεν θα υπάρχουν καταστροφές;». «Δεν υπάρχει επιστήμονας που θα λέει ότι μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι ο επόμενος Daniel και τι επίδραση θα έχει. Δεν θα πω ποτέ, όμως, ότι συμβαίνει κάθε 400 χρόνια, πρόκειται για σύνθετα θέματα που χρειάζονται άμεση δράση. Πρέπει να φτιάξουμε συνολική μελέτη για να δημιουργήσουμε συμπαγείς χώρους πρασίνου, να αξιοποιήσουμε σαν ασπίδα τους λόφους της Αθήνας. Τα θέματα είναι επίκαιρα και για έναν άλλο λόγο: υπάρχει το ταμείο ανάκαμψης και ανθεκτικότητα, πόσο χρήματα έχει ζητήσει ο δήμος Αθηναίων για να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα;» είπε.

Επίσης, ο Χάρης Δούκας απάντησε στον κ. Μπακογιάννη λέγοντας: «Εγώ είμαι υποψήφιος δεν ήμουν στη διοίκηση 4 χρόνια, εσείς ήσασταν. Είναι ντροπή να λέει ο κ. Μπακογιάννης ότι η Αθήνα δεν είναι Βόλος, να έρχεται πολύ κατεβασμένη η κακοκαιρία Daniel και μετά γυναίκες να κρατιούνται σε στύλο για να μην τις πάρει το νερό. Η Αθήνα είναι ανοχύρωτη, δεν υπάρχει μελέτη. Έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για το πώς η Αθήνα θα γίνει περισσότερο ανθεκτική με έργα όπως συμπαγείς χώροι πρασίνου, η ανθεκτικότητα είναι απαραίτητη».

«Πιστεύετε ότι μπορείτε να μιλήσετε κοινή γλώσσα με Χαρδαλιά, Κικίλια, Μέγαρο Μαξίμου;» ρωτήθηκε ο Χάρης Δούκας. «Έστειλα πριν δύο περίπου εβδομάδες ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για να υπάρξει παρέμβαση για την κλιματική κρίση, να πάρει ο δήμος τις απαραίτητες υποδομές. Αν με ψηφίσουν, θα αναλάβω την ευθύνη και θα καθαρίσω τα φρεάτια με τις υπηρεσίες και θα προχωρήσω όλες τις μελέτες και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά, δεν θα ρωτήσουν τον περιφερειάρχη, είναι θέμα ζωής» σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Υποδομές / Ανάπτυξη

Σε σχετική ερώτηση για τον Μεγάλο Περίπατο, o Κώστας Μπακογιάννης σημείωσε: «Η αρχική σύλληψη (για τον Μεγάλο Περίπατο) ήταν σωστή, αλλά η υλοποίηση είχε λάθη και αδυναμίες. Νομίζω ότι το τελικό έργο αποζημιώνει. Είναι ο πρώτος πράσινος δρόμος της πόλης. Με υποδομές για ΑμεΑ, έχει μειωθεί κατά 25% η ρύπανση και μπορεί στην αρχή να υπήρχε ένα κυκλοφοριακό σοκ, αλλά πλέον έχει αποκατασταθεί…».

«Έγινε σε ένα δρόμο μία απλή διαπλάτυνση. Συνεχίζει να υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο και δεσμεύομαι ότι θα ανοίξει η Βασιλίσσης Όλγας για να δώσουμε μία ανάσα», παρενέβη ο Χάρης Δούκας για το Μεγάλο Περίπατο.

Συνεχίζοντας στην ενότητα των υποδομών, ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στα μέτρα για τον έλεγχο των Airbnb. Μιλώντας για πρόταση περί επιβολής δημοτικού τέλους σε ιδιοκτήτες, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να έχουν 50 διαμερίσματα και να ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα. Αφού υπάρχουν γειτονιές με τόσο μεγάλη φόρτιση από AirBnB, πρέπει να είναι ξεκάθαρο πόσοι είναι τουρίστες και πόσοι μόνιμοι κάτοικοι, η δημοτική αρχή να έχει κανόνες». «Μπορούμε να δημιουργήσουμε νέα εισροή που θα δημιουργήσει ελάφρυνση σε όσους έχουν ανάγκη, πρέπει να γίνει μελέτη γιατί δεν μπορεί να είναι ίδιο σε όλες τις περιοχές» πρόσθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Κοινωνική πολιτική

Σε ερώτηση για την κοινωνική πολιτική ο Κώστας Μπακογιάννης, σημείωσε: «Η Αθήνα είναι μια εχθρική πόλη. Δίνουμε μάχη για να την κάνουμε κάθε μέρα λίγο πιο φιλική. Το μεγαλύτερο σοκ όταν ανέλαβα, δεν είχαν πρόσβαση για τα παιδιά με αναπηρίαΓια κάτι που είμαι περήφανος, είναι ότι προχωράμε να βάλουμε ράμπες σε όλα τα σχολεία. Επόμενο βήμα είναι να βάλουμε στις ράμπες αναπήρων αισθητήρες στις γωνίες, ώστε εάν παρκάρει κάποιος εκεί, να πάει αμέσως η Δημοτική Αστυνομία. Και κάτι ακόμη, εννοείται ότι όλοι οι αθλητικοί χώροι του δήμου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με αναπηρία. Φυσικά, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε».

Σε παρέμβασή του, ο Χάρης Δούκας μίλησε στον Κώστα Μπακογιάννη για τα πεζοδρόμια και είπε ότι «για εμάς είναι προτεραιότητα και θα διπλασιάσουμε τον προϋπολογισμό» γιατί τα πεζοδρόμια δημιουργούν προβλήματα σε ΑμεΑ, σε ανθρώπους με καροτσάκια και σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Στη συνέχεια, είπε ότι ακόμα και σε δημοτικά κτίρια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, δεν υπάρχει πρόσβαση σε άτομα με αναπηρία.

Σε σχετική ερώτηση για το μεταναστευτικό, ο Χάρης Δούκας είπε: «Δεν βοηθάμε στην κοινωνική ένταξη τους μετανάστες και δημιουργείται πρόβλημα γκετοποίησης. Έχουμε ξεκάθαρη προσέγγιση για να μπορέσουμε να δώσουμε δυνατότητες στους ανθρώπους που είναι νόμιμα στη χώρα, με σεβασμό και αλληλεγγύη. Υπάρχει συμβούλιο κοινωνικής ένταξης στον Δήμο το οποίο έχει απενεργοποιηθεί».

Μιλώντας για το κυκλοφοριακό στην Αθήνα και τις θέσεις πάρκινγκ, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Θα πρέπει να δούμε κάποια ζητήματα για το κυκλοφοριακό. Η αναρχία που βλέπουμε στους δρόμους, είναι η αναρχία που υπάρχει στο εθνικό πλαίσιο. Έχουμε προτείνει μαζί με την Ένωση Συγκοινωνιολόγων, να δημιουργηθεί ένας οργανισμός για την κινητικότητα στην Αθήνα. Δεν θα προσθέσουμε νέα λεωφορεία στην Αθήνα, αλλά θα αντικαταστήσουμε τα γερασμένα οχήματα. Ναι, το ξαναλέμε, πάρκινγκ για όλους».

Πολιτισμός

Για τις «μουτζούρες» σε τοίχους, κτίρια και αγάλματα και για το πώς θα αντιμετωπίσει αυτό το φαινόμενο και την απορρύπανση των κομμάτων, ο Χάρης Δούκας είπε: «Υπάρχει προσέγγιση που έχω δει σε άλλες πόλεις όπως τη Βαρκελώνη, που οι γειτονιές ανοίγουν δημόσιο διάλογο με καλλιτέχνες και δημιουργούν σχέδια με τρόπο συνεργατικό. Ο πολιτισμός είναι μια διαφορετική κουλτούρα, ο τρόπος που προσεγγίζουμε τον απλό πολίτη, το κίνημα των αναπήρων, τις οικογένειες, την τρίτη ηλικία». Στη συνέχεια, μίλησε για το οξυγόνο και τη ρύπανση, λέγοντας ότι ο πολιτισμός είναι μια ευρύτερη έννοια και, όπως είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο πολιτισμός πρέπει να πάει και σε επίπεδο γειτονιάς. Πρέπει να υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο και να μην πηγαίνει ο καθένας να κάνει

Ελεύθερη Ενότητα

«Κανείς δεν μπορεί να είναι χαρούμενος με τόσο μεγάλη αποχή. Ζήτησα και ευχαριστώ τον κ. Δούκα που συμφώνησε αμέσως αυτό το debate», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε ότι θα είναι σημαντικό να πάει έστω και ένας επιπλέον Αθηναίος στις κάλπες την προσεχή Κυριακή. «Θα μείνω μέχρι να ολοκληρώσω και την πενταετία. Είναι δέσμευση και τιμή για εμένα», δεσμεύτηκε.

Είστε υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ; Ιδεολογικά πού αισθάνεστε πιο κοντά, ρωτήθηκε ο κ. Δούκας. «Όταν αποφάσισα να μπω σε αυτή τη διαδικασία φτιάξαμε μια πρόταση καθαρά αυτοδιοικητική. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει αλλά δεν είναι μια παράταξη ΠΑΣΟΚ, είναι μια πρόταση αυτοδιοικητική που απαντά στα προβλήματα των Αθηναίων. Τα πεζοδρόμια, η ασφάλεια, το οξυγόνο… δεν έχουν χρώματα και κόμματα. Ο κ. Ζαχαριάδης με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με στηρίξει. Αποδέχτηκα τη στήριξη Ζαχαριάδη και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά δεν απευθύνομαι μόνο στη συγκεκριμένη πρόταση, έχουμε συνολική πρόταση, Δεν είναι η αυτοδιοίκηση τρίτος γύρος εκλογών».

Ερωτήσεις Μπακογιάννη – Δούκα

Σε ερώτηση του Χάρη Δούκα στον Κώστα Μπακογιάννη γιατί είμαστε τόσο πίσω στον τομέα της ανακύκλωσης. «Κύριε Δούκα με εκπλήσσετε. Εσείς μιλάτε με στοιχεία. Η ανακύκλωση είναι κοντά στο 10%. Καφέ κάδοι υπάρχουν και επεκτείνονται. Ξεκινήσαμε με τους μεγάλους παρόχους να το πούμε έτσι (ξενοδοχεία, καταστήματα) και μετά πάμε στα σπίτια. Η πανδημία μας καθυστέρησε, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ για να μπει το νερό στο αυλάκι» απάντησε ο νυν δήμαρχος Αθηναίων.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακογιάννης ρώτησε τον Χάρη Δούκα αν συμφωνεί με έργα όπως το μετρό Εξαρχείων, το πάρκο Δρακόπουλου κ.α.. «Ρωτήσατε τους ανθρώπους πριν αποφασίσετε για όλα αυτά που ρωτάτε εμένα; Έχετε αποφασίσει χωρίς να ρωτήσετε τους κατοίκους και εδώ είναι η μεγάλη μας διαφορά. Για να αλλάξεις την Αθήνα πρέπει να προχωρήσεις σε μια πολύ μεγάλη συμμετοχική συνεργατική διαδικασία» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «Το πράσινο για εμάς είναι ζωή και θα αποφασίσουν οι πολίτες μαζί με τον δήμο για το πώς θα προχωρήσει η ανάπλαση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments