Ζώδια

Tετράγωνο Άρη-Πλούτωνα: Tα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τις επόμενες μέρες τις εντάσεις

Tετράγωνο Άρη-Πλούτωνα: Tα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τις επόμενες μέρες τις εντάσεις

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS/Vera Arsic

Για ποιους έρχονται σοβαρές εντάσεις, παρεξηγήσεις, και τσακωμοί;

Έχουμε τονίσει ξανά πως ο φετινός Οκτώβρης είναι ίσως ο πιο καθοριστικός μήνας του έτους. Έχει εκλείψεις, ανάδρομους πλανήτες αλλά και σκοτεινές όψεις, που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φέρνουν μεγάλες και καθοριστικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Στις 9 του μήνα, έχουμε ένα σπάνιο τετράγωνο ανάμεσα στον πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα, το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή. Αυτή η όψη θα έχει διάρκεια αρκετές ημέρες στην επιρροή της και θα είναι πολύ δυναμική.

Κριός

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα θα ταρακουνήσει τις προσωπικές σας σχέσεις και θα φέρει ζητήματα εξουσίας. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας επιβληθούν, ενδεχομένως να βγάλουν μια πολύ τοξική συμπεριφορά απέναντι σας, η οποία θα σας εκνευρίσει έντονα και θα προκαλέσει ρήξεις. Είστε ήδη αναστατωμένοι αυτό το διάστημα, και τα συναισθήματα σας είναι στο κόκκινο. Εάν κάποιο πρόσωπο ή μια κατάσταση σας καταπιέζει και σας δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα, αυτό το τετράγωνο σας καλεί να απομακρυνθείτε και να κόψετε οριστικά δεσμούς, ακόμα κι αν κάτι τέτοιο είναι επίπονο.

Καρκίνος

Το συγκεκριμένο τετράγωνο επηρεάζει έντονα και εσάς τους Καρκίνους, ειδικά σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με έντονες αντιδράσεις από τους οικείους σας, γιατί κάποιες αποφάσεις που θα πάρετε μπορεί να τους δυσαρεστήσουν. Αυτό το διάστημα πιθανό να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για την εξέλιξη της ζωής σας, οι οποίες όμως δεν θα γνωρίσουν την υπεράσπιση που περιμένατε από τους κοντινούς σας. Εάν λοιπόν κάποιο άτομο προσπαθήσει να σας περιορίσει ή να σας επιβληθεί, μπορεί να αντιδράσετε ακραία και να έρθετε ακόμα και σε ρήξη μαζί του. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι υπάρχει εσωτερική ένταση που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα.

Ζυγός

Ίσως είστε το ζώδιο που θα βιώσει πιο έντονα τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Το τετράγωνο αυτό ενδεχομένως να σας φτάσει στα άκρα και να σας βγάλει εκτός εαυτού. μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να ξεσπάσετε και να βγάλετε από μέσα σας όσα καταπιέζατε το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας, ή να γίνουν κάποιες αλλαγές στην καριέρα ή στο σπίτι σας οι οποίες θα πυροδοτήσουν έντονες αντιδράσεις. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια ριζική αλλαγή η οποία μπορεί να είναι ζόρικη, αλλά θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποδείξετε πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας.

ΠΗΓΗ: JENNY.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments