EDITOR'S PICK

Θλίψη για τον χαμό της 23χρονης με ρίζες από την Θεσσαλονίκη στο Ισραήλ – «Γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι»

Θλίψη για τον χαμό της 23χρονης με ρίζες από την Θεσσαλονίκη στο Ισραήλ – «Γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι»

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Φίλη της Έντεν που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς δηλώνει ότι γνώριζε πως η 23χρονη ήταν στο πάρτι.

Μία από τις δεκάδες ιστορίες που έχουν έρθει στη δημοσιότητα από θύματα των επιθέσεων της Χαμάς, το περασμένο Σάββατο (0710) στο Ισραήλ, αφορά στην Έντεν Μπεν Ρούμπι, την 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με την πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα, «δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί».

Για τρεις ημέρες θεωρείτο αγνοούμενη και η οικογένειά της πίστευε ότι μπορεί να βρίσκεται όμηρος στη Λωρίδα της Γάζας, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της στα θύματα του μουσικού φεστιβάλ.

Οι παππούδες της βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη ενώ η ίδια μεγάλωσε στο Ισραήλ αλλά ερχόταν στη Θεσσαλονίκη όπου πήγαινε σε κατασκήνωση στο Λιτόχωρο.

Στο ΜEGA μίλησε φίλη της 23χρονης, η οποία αποκάλυψε πως γνώριζε ότι η Έντεν ήταν στο μοιραίο πάρτι.

«Ήμασταν παιδικές φίλες από την κατασκήνωση. Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της. Ήταν τρεις μέρες αγνοούμενη. Ήτανε στο πάρτι, γνωρίζαμε ότι ήταν στο πάρτι και χθες βρήκαν το πτώμα της. Είναι μισή Ελληνίδα, εκεί είχε γεννηθεί και μεγάλωσε. Είχε παππούδες από εδώ στη Θεσσαλονίκη αλλά ζούσε στο Ισραήλ. Ερχόταν το καλοκαίρι για τους παππούδες της και για διακοπές» λέει η φίλη της Έντεν και καταλήγει:

«Ήταν πάρα πολύ χαρμόσυνη, πάντα με το χαμόγελο, η ψυχή της παρέας. Πολύ ταλαντούχα και καλλιτεχνικής φύσεως. Ήθελε να ταξιδεύει και να περνάει καλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments