Πολιτική

Άδωνις για Χαλάνδρι: Η λάσπη, πάγια τακτική της Άκρας Αριστεράς [pic,vid]

Άδωνις για Χαλάνδρι: Η λάσπη, πάγια τακτική της Άκρας Αριστεράς [pic,vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΕΡΤ, «Διαστρέβλωση, κοπτοραπτική δηλώσεων και εκτόξευση λάσπης» εναντίον του προσάπτει ο Άδωνις Γεωργιάδης στους ανθρώπους της Άκρας Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Χαλανδρίου και τη στάση του νυν δημάρχου κ. Σίμου Ρούσσου.

Ο Πολάκης διαστρέβλωσε τα λεγόμενά μου και τα έκανε σημαία εκστρατείας

«Διαστρέβλωση, κοπτοραπτική δηλώσεων και εκτόξευση λάσπης» εναντίον του προσάπτει ο Άδωνις Γεωργιάδης στους ανθρώπους της Άκρας Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον δήμο Χαλανδρίου και τη στάση του νυν δημάρχου κ. Σίμου Ρούσσου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα δήθεν πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης υπενθυμίζει πως «δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα, ο οποίος να λέει ότι τον έχω αδικήσει για λόγους πολιτικών φρονημάτων, δεν υπάρχει ούτε ένας δήμαρχος, που να μην είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, και να μην εξυπηρετήθηκε από εμένα».

«Πρόκειται για παραμύθια», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «τα οποία δείχνουν την ιδεολογική διαστρέβλωση. Τα παραμύθια που κατασκευάστηκαν τα πήρε ο Παύλος Πολάκης και τα έκανε σημεία εκστρατείας για τον κύριο Ρούσσο στο Χαλάνδρι».

«Μάλιστα, σε προεκλογική ομιλία στο Χαλάνδρι, τόνισα πως, «αν χάσουμε τις εκλογές, θα υπάρχει ισχυρή και ενωμένη αντιπολίτευση, η οποία θα ελέγχει συστηματικά και ουσιαστικά την δημοτική αρχή».

Συνολικότερα, ο υπουργός Εργασίας θέτει πως «δουλειά της εκάστοτε αντιπολίτευσης είναι να κάνει τη ζωή της εκάστοτε εξουσίας δύσκολη. Αυτός ο αυτονόητος δημοκρατικός μηχανισμός μετατράπηκε δόλια σε δήθεν απειλή μου προς τον κ. Ρούσσο».

Αυτή η στάση απορρέει από την φιλελεύθερη πολιτική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που «σέβεται περισσότερο από κάθε άλλο τους κανόνες της δημοκρατίας».

«Αξιωματικά, είμαστε η φιλελεύθερη παράταξη», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης, «μας αρέσουν οι φιλελεύθερες ιδέες και κόμματα και πρόσωπα, που ήταν ή είναι κομμουνιστικά, δυσανασχετούν απέναντι στα φιλελεύθερα ιδεώδη. Σε εμάς, στη Νέα Δημοκρατία, η δημοκρατία αρέσει πάντοτε και σεβόμαστε τους κανόνες της δημοκρατίας πλήρως. Με προσβάλλει αισθητικά και πολιτικά αυτή η εκστρατεία λάσπης. Για αυτό υποστηρίζω πως πρέπει να αποκλειστεί πολιτικά η Άκρα Αριστερά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments