Αθλητισμός

Ελλάδα Ολλανδία: Τα έδωσε όλα η Εθνική αλλά ηττήθηκε (0-1) [vid]

Ελλάδα Ολλανδία: Τα έδωσε όλα η Εθνική αλλά ηττήθηκε (0-1) [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364301] EURO 2024 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η Ολλανδία, ουσιαστικά, «κλείδωσε» το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο Euro 2024

Η Ολλανδία, ουσιαστικά, «κλείδωσε» το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στο Euro 2024 από τον 2ο γύρο, αλλά κι η Ελλάδα μπορεί σίγουρα να ελπίζει ότι θα βρεθεί στην τελική φάση της Γερμανίας.

Αυτό, πλέον, θα πρέπει να γίνει μέσω της… δεύτερης ευκαιρίας που έχει στα playoffs του Nations League. Με την εικόνα της, πάντως, η Εθνική έδειξε ξανά ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η Ολλανδία ήταν καλύτερη συνολικά αλλά η Ελλάδα έπαιξε με πάθος και αρκετά ψυχωμένα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπάθησε όσο μπορούσε για ένα γκολ.

Η Ελλάδα στο ματς με τη Γαλλία δεν θα έχει ούτε τους Κουρμπέλη-Μάνταλο λόγω καρτών ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα αποβλήθηκε και ο Πογέτ που επίσης δεν θα είναι στον πάγκο στο ματς με τους τρικολόρ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης (61′ Σιώπης), Τσιμίκας, Κουρμπέλης (60′ Μπουχαλάκης), Μάνταλος (81′ Παυλίδης), Μπακασέτας (60′ Φούντας), Μασούρας (77′ Γιακουμάκης), Ιωαννίδης.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ (Ρόναλντ Κούμαν): Φερμπρούχεν, Χετρούιντα (46′ Μάλεν), Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Χάρτμαν (74′ Μίκι Φαν Ντε Φεν), Ρέιντερς, Βίφερ (81′ Ντε Ρον), Σίμονς (62′ Φέρμαν), Μπέρχβαϊν, Βέχορστ (62′ Μπρόμπεϊ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments