EDITOR'S PICK

Paris Fashion Week: Οι τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε για να είστε το απόλυτο stylish girl

Paris Fashion Week: Οι τάσεις που πρέπει να υιοθετήσετε για να είστε το απόλυτο stylish girl

Πηγή Φωτογραφίας: Kendall Jenner at Fashion Week Spring 2019 | POPSUGAR Fashion

Οι προτάσεις των σχεδιαστών για το μακιγιάζ αλλά και τα χτενίσματα των σεζόν S/S '24 είναι πιο σοφιστικέ και ευρηματικές από ποτέ

H Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες, δίνοντας τέλος με τον καλύτερο τρόπο σε έναν μήνα γεμάτο μόδα, εντυπωσιακές εικόνες, λάμψη και όμορφα, glamorous fashion & beauty looks, έτσι όπως μεταδόθηκαν μέσα από την πασαρέλα και τις ευρηματικές ιδέες των σχεδιαστών.

Όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά, η προσεκτική παρατήρηση των εμφανίσεων που έκαναν τα μοντέλα “ξεκλείδωσαν” τη φαντασία μας και γέννησαν άπειρες ιδέες μακιγιάζ και χτενισμάτων.

Από τα άπειρα beauty looks που είδαμε στα catwalks, ξεχωρίσαμε όλες εκείνες τις τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ που θεωρούμε ότι ήταν απόλυτα κομψές και σοφιστικέ.

 Neo-parisian μακιγιάζ για τον Saint Laurent Ο γαλλικός luxury οίκος μιμήθηκε το signature μακιγιάζ που υιοθετούν εδώ και χρόνια οι Γαλλίδες: bold smokey eyes, κατακόκκινο κραγιόν και διάφανη επιδερμίδα, αλλά με μια ακόμα μεγαλύτερη ένταση που δικαιολογείται στην πασαρέλα.

 Ρομαντικές floral headbands για Chanel Μετά τις φίνες, μαύρες κορδέλες σε βελούδο και σατέν που είδαμε σε προηγούμενες σεζόν, ο οίκος Chanel λάνσαρε τις κατάμαυρες, στα όρια του gothic, στέκες με απλικαρισμένα μαύρα λουλούδια – που, φυσικά, αναβάθμισαν όλα τα looks.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Το έντονο ρουζ σε μήλα και ζυγωματικά συμπληρώθηκε υπέροχα με τα “φουσκωτά”, γεμάτα όγκο μαλλιά των μοντέλων – και την παρουσία τους να γίνεται σούπερ εκθαμβωτική.Οι λεπτές στέκες με τα “δοντάκια” που ήταν τόσο στη μόδα τις δεκαετίες των ’90 και ’00, επανέρχονται δυναμικά και δείχνουν απόλυτα κομψές σε ολόισια, λεία μαλλιά.

Οι αφέλειες της ερχόμενης άνοιξης είναι επιμελώς… άναρχες και κάπως σπαστές / σγουρές, κάνοντας το look ακόμα πιο girly και νεανικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments