Focus

Monica Bellucci – Tim Burton: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Monica Bellucci – Tim Burton: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Πηγή Φωτογραφίας: PEOPLE.COM

Το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί του του 18ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης πιασμένο χέρι - χέρι.

Από την πρώτη στιγμή που η Monica Bellucci επιβεβαίωσε τις φήμες ότι κάτι όμορφο συμβαίνει στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Tim Burton όλοι περίμεναν την πρώτη τους επίσημη κοινή Red Carpet εμφάνιση. Το πολυαναμενόμενο αυτό γεγονός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 19ης Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της ταινίας “Diabolik Chi Sei?” κατά τη διάρκεια του 18ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης.

View this post on Instagram

A post shared by Про Кино (@kino_diary)

Η 59χρονη Ιταλίδα ηθοποιός και ο 65χρονος εμβληματικός σκηνοθέτης περπάτησαν στο κόκκινο χαλί σαγηνεύοντας τα φλας των φωτογράφων. Για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, η Ιταλίδα σταρ επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε ανθρακί απόχρωση, το οποίο τόνιζε τη σιλουέτα της. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν ότι η Monica Bellucci δεν άφησε στιγμή το χέρι του αγαπημένου της με το ρεπορτάζ της Dailymail να υποστηρίζει ότι οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

“Αγαπάω τον Tim και έχω μεγάλο σεβασμό για τον Tim Burton. Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό, οι ταινίες του Tim Burton μιλούν πολύ γι’ αυτό”, είχε αναφέρει η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle τον προηγούμενο μήνα. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ζευγάρι συνεργάζεται αυτή τη στιγμή για την ταινία Beetlejuice 2, το οποίο σκηνοθετεί ο Burton. Η ταινία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στο Λονδίνο. Η πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού φαίνεται να έγινε τον Φεβρουάριο της φετινής χρονιάς, όταν ένα ρεπορτάζ ανέφερε ότι τους συνέβαλλε να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί για την ημέρα των ερωτευμένων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments