Διεθνή

«Θα τους απελευθερώσουμε όλους»: Το βίντεο συνομιλίας του Μπάιντεν με τις 2 ομήρους που απελευθερώθηκαν

«Θα τους απελευθερώσουμε όλους»: Το βίντεο συνομιλίας του Μπάιντεν με τις 2 ομήρους που απελευθερώθηκαν

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot usembassyjlm, Σε εκείνο το σημείο μια από τις δυο γυναίκες παρενέβη και είπε ότι είναι και οι δύο καλά. «Είμαι χαρούμενος που έρχεστε σπίτι» ήταν το μήνυμα του Αμερικανού Πρόεδρου.

Σε εκείνο το σημείο μια από τις δυο γυναίκες παρενέβη και είπε ότι είναι και οι δύο καλά. «Είμαι χαρούμενος που έρχεστε σπίτι» ήταν το μήνυμα του Αμερικανού Πρόεδρου.

Στο βίντεο ο Τζο Μπάιντεν ακούγεται να τους λέει πόσο καλά νιώθει που επιτέλους απελευθέρωθηκαν και να εύχεται να είναι καλά ψυχικά και σωματικά. Σε εκείνο το σημείο μια από τις δυο γυναίκες παρενέβη και είπε ότι είναι και οι δύο καλά. «Είμαι χαρούμενος που έρχεστε σπίτι» ήταν το μήνυμα του Αμερικανού Πρόεδρου.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε σπίτι, που τελοσπάντων απελευθερωθήκατε», είπε αρχικά ο Αμερικανός Πρόεδρος με τη μια από τις δύο γυναίκες να τον ευχαριστεί για όσα έχει κάνει για το Ισραήλ. «Κοίτα, είναι μια μακρά υπηρεσία. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που καταφέρατε να απελευθερωθείτε. Δουλεύαμε επί μακρόν. Θα τους απελευθερώσουμε όλους, θεού θέλοντος».

Χθες η Αμερικανική προεσβεία στο Ισραήλ είχε ποστάρει μια φωτό των γυναικών ενώ συνομιλούσαν με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Οι δύο γυναίκες απελευθερώθηκαν χθες ύστερα από τη διαμεσολάβηση του Κατάρ που ανάλαβε να μεσολαβήσει στη Χαμάς.

Η Χαμάς επικαλέστηκε ανθρωπιστικούς λόγους χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Στη Γάζα συνεχίζουν να κρατούνται 210 όμηροι, ανάμεσά τους 6 Αμερικανοί. Κάποιοι είναι στρατιώτες, πολλοί είναι απλοί πολίτες, μωρά έξι μηνών αλλά και ηλικιωμένοι άνω των 90 ετών. Ανθρωποι που υποφέρουν από διάφορα ιατρικά προβλήματα και ξαφνικά, ακριβώς δύο εβδομάδες πριν, όταν ξέσπασε το δολοφονικό αμόκ της Χαμάς εισβάλλοντας στο Ισραήλ, απήχθησαν στη Γάζα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments