Lifestyle

Γιώργος Καράβας: Θα πάθετε σοκ – Η πανάκριβη όλο γυαλί βίλα του

Γιώργος Καράβας: Θα πάθετε σοκ – Η πανάκριβη όλο γυαλί βίλα του

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ yiorgoskaravas_official

Γιώργος Καράβας: Το βίντεο με την παραμυθένια βίλα που έχει χτίσει στα Βόρεια Προάστια

Ο Γιώργος Καράβας, μέσα από ένα βίντεο στο Instagram, απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στο στιλ και την καθημερινότητά του και μας δείχνει τους χώρους του σπιτιού του.

View this post on Instagram

A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official)

Ο Γιώργος Καράβας ανήκει στους άνδρες μοντέλα που είδαν την καριέρα τους να βγαίνει και εκτός συνόρων. Όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Bovary.gr «Στην πρώτη μου Fashion Week στο εξωτερικό έκλεισα ένα show για Gianfranco Ferré. Ακολούθησαν shows για Vivienne Westwood, Etro, Emporio και Giorgio Armani, Dsquared2. Η συχνότητα στην αρχή ήταν πιο αραιή. Ύστερα οι δουλειές ήταν πιο συχνές και πολύ κοντά η μια στην άλλη. Γνώρισα τον κόσμο μέσω της δουλειάς και αυτό ήταν κάτι που με εξίταρε και με συνάρπαζε. Όλα αυτά για μένα ήταν εμπειρίες ζωής».

Πρόσφατα, ο Γιώργος Καράβας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, όπου απαντά σε 13 ερωτήσεις, σχετικά με τη μόδα, το στιλ και τις καθημερινές του συνήθειες, ενώ μας δείχνει και μερικούς χώρους από το σπίτι του.

Το βίντεο ξεκινά με τον Γιώργο Καράβα να απολαμβάνει το πρωινό του στην κουζίνα του σπιτιού του. Απίστευτα μοντέρνα και μίνιμαλ, με νησίδα στη μέση που ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και σκούρα ντουλάπια που προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στον χώρο, η κουζίνα του σπιτιού είναι άνετη, έχει τα απολύτως απαραίτητα και αποπνέει κομψότητα.

Το σπίτι είναι η επιτομή του industrial chic και φαίνεται να ανταποκρίνεται στην αισθητική του μοντέλου, ο οποίος είναι γνωστός για το modern dandy style του. Με μεγάλα παράθυρα, χωρίς περιττά διακοσμητικά και με καθαρές γραμμές σε κάθε γωνιά, ισορροπεί ανάμεσα στο σκανδιναβικό μίνιμαλ και τη νεοϋορκέζικη πολυτέλεια με αριστοτεχνία.

Φυσικά, highlight του σπιτιού είναι η εντυπωσιακή σκάλα με τζαμαρία που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα, η οποία είναι επίσης μίνιμαλ, με ένα statement φωτιστικό να λειτουργεί ως το απαραίτητο wow factor. Το μπαλκόνι με την όμορφη θέα είναι ιδανικό για χαλαρές στιγμές.

Στο βίντεο ο Γιώργος Καράβας ότι ξεκινά την ημέρα του με ένα ντουζ, βάζει τις κρέμες του και απολαμβάνει το πρωινό του. Ο ίδιος αναφέρει ότι το αγαπημένο του ρούχο είναι το πανωφόρι, ενώ το προσωπικό του στιλ ανακάλυψε γύρω στα 23-24 βρήκε. Το αγαπημένο του αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου και θα ήθελε να γυρίσει στη μόδα το καπέλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments