Lifestyle

Κραουνάκης για Κασσελάκη: Αφού πήρε την πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον

Κραουνάκης για Κασσελάκη: Αφού πήρε την πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Κραουνάκης: «Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς, με ενόλχησε ο υποβιβασμός της γυναίκας»

Χειμαρρώδης και αυθόρμητος, ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, απάντησε στα τρολ του διαδικτύου και την επίθεση που δέχτηκε με αφορμή την φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ, ενώ έστειλε και μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας όσους διαφωνούν να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Stamatis Kraounakis (@stamatis_kraounakis)

«Ο Κασσελάκης ήρθε και τα έκανε όλα… Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκατά και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον» είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του το βράδυ της Κυριακής στο Attica Tv, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το μήνυμα των εκλογών είναι η μεγάλη αποχή. Ο κόσμος τους βαρέθηκε. Να σταματήσουν να κουνάνε το δάχτυλο».

Για τη φωτογραφία

Όσο δε για τα αρνητικά σχόλια σε βάρος του μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη από τη συναυλία του στο Ηρώδειο, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς.

Αν με ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιβασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε «μ, σας ξέρουμε εσάς» και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία» είπε.

Με αφορμή, δε, τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον συντρόφο μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική» κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments