Αθλητισμός

Τζούρισιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Σταθήκαμε μαζί σαν γροθιά” [vid]

Τζούρισιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: “Σταθήκαμε μαζί σαν γροθιά” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364515] EUROPA LEAGUE/ 2023 - 2024 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού
Ο Φίλιπ Τζούρισιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρεν, απέφυγε το σχολιασμό για όσα έγιναν στο ντέρμπι “Αιωνίων” και στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας της αντιπάλου των Πράσινων στο Europa League.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ρεν, απέφυγε το σχολιασμό για όσα έγιναν στο ντέρμπι “Αιωνίων” και στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας της αντιπάλου των Πράσινων στο Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φίλιπ Τζούρισιτς:

Για το πολύ καλό ματς που έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό και το αν πρέπει να περιμένουμε ανάλογες εμφανίσεις από αυτόν:

«Ειλικρινά προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Πριν από τον αγώνα είχα πει θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο μου ματς. Η χαρά μου ειναι μεγαλύτερη γιατί ολη η ομαδα εκανε καλο ματς και αποδείξαμε πω μπορούμε να παίξουμε καλά οπουδήποτε. Αυτό που ειναι για εμενα σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να είμαστε στην κορυφή.»

Για το πως έζησαν το γεγονός πως κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα ενός παίκτη στο προηγούμενο ματς και αν τους επηρεάζει ενόψει της συνέχειας:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για αυτό. Σταθήκαμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά ».

Για το αν το ματς με τη Ρεν έχει κοινά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτό κόντρα στη Μαρσέιγ:

«Πάντοτε είναι δύσκολο να παίζεις με γαλλικές ομάδες. Οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα, εμείς πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε εμεις και να κάνουμε το παιχνίδι μας, έχοντας γύρω γύρω τους οπαδούς μας.»

Για τη συνύπαρξη με τον Μπερνάρ, που παίζουν ίδια θέση:

«Δεν βλέπουμε ως απειλή ο ένας τον άλλον και ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει. Προπόνηση με την προπόνηση βελτιωνόμαστε όλοι και θέλουμε να είμαστε πάντα έτοιμοι.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments