Lifestyle

Jennifer Lawrence: Έκλεψε τις εντυπώσεις με κομψό μαύρο φόρεμα και κόκκινα χειλάκια

Jennifer Lawrence: Έκλεψε τις εντυπώσεις με κομψό μαύρο φόρεμα και κόκκινα χειλάκια

Πηγή Φωτογραφίας: Jennifer Lawrence Calls Out “Sexist” Debate Over Her Versace Dress | Vanity Fair

Το σύνολό της φωνάζει διακριτική πολυτέλεια....

Η Jennifer Lawrence εμφανίστηκε στη διοργάνωση Women’s Wear Daily Honors που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, με το σύνολο που αποτελεί τον ορισμό της διακριτικής πολυτέλειας και επιβεβαιώνει πως η 33χρονη είναι ένα από τα fashion icon του Hollywood.

View this post on Instagram

A post shared by DEATH OSIRIS DEATH (@lief.spectrvl)

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε ένα μάλλινο λεπτό φόρεμα Dior με ντελικάτο άνοιγμα στο μπούστο, που άφηνε ελεύθερο τον αριστερό ώμο, μακριά μανίκια, λεπτή υφασμάτινη ζώνη και ίσια φούστα. Το φόρεμα συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά ασύμμετρα σκουλαρίκια, ένα φαρδύ χρυσό βραχιόλι και ένα ζευγάρι nude γόβες.

Η πινελιά που ολοκλήρωσε το σύνολό της ήταν το κατακόκκινο κραγιόν της, ενώ η απόφαση να χτενίσει τα μαλλιά τη σε ένα κομψό σινιόν ήταν απόλυτα σωστή, καθώς με αυτό τον τρόπο αναδείκνυε τον λαιμό της, αλλά και το υπέροχο πάνω μέρος του φορέματος. Το παριζιάνικο σικ φαίνεται πως κυλάει στις φλέβες της ηθοποιού, η οποία πρόσφατα παραβρέθηκε και στην επίδειξη μόδας του οίκου Dior στην Εβδομάδα Μόδας της Πολης του Φωτός, ντυμένη επίσης με κομμάτια που της ταίριαζαν απόλυτα και έδιναν έναν αέρα πολυτέλειας χωρίς να χάνουν τη διακριτικότητά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments