Lifestyle

Παύλου για Χατζίδου: «Τη γνώρισα, μου λέει “το βράδυ δουλεύω”, λέω “ντάξει σε κανένα fast food”…»

Παύλου για Χατζίδου: «Τη γνώρισα, μου λέει “το βράδυ δουλεύω”, λέω “ντάξει σε κανένα fast food”…»

Πηγή Φωτογραφίας: Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Δες την μοναδική διακόσμηση του σπιτιού τους | fthis.gr

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε μια αστεία ιστορία από τη γνωριμία του με την Ελένη Χατζίδου - «Θυμάσαι που σου τραγουδούσα και σου έκλεινα το μάτι;»

Το πώς γνωρίστηκαν, το αποκάλυψαν σήμερα (24.10.2023) κατά τη διάρκεια του Breakfast@star. Με αφορμή τη συνέντευξη της Ευρυδίκης στο «Πάμε Δανάη», η Ελένη Χατζίδου ζήτησε από τον Ετεοκλή Παύλου να πει την ιστορία της γνωριμίας τους κι εκείνος αν και στην αρχή δεν ήθελε, τελικά «υπέκυψε».

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Hatzidou Pavlou (@eleni.hatzidou)

«Ετεοκλή, θα πεις τι έλεγες για μένα όταν με έβλεπες πριν με γνωρίσεις; Έλα πες το, δεν το έχουμε πει ποτέ αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Γιατί πρέπει να το κάνουμε δικό μας και αυτό το θέμα;», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου αλλά αφηγήθηκε την αστεία ιστορία.

«Δεν την ήξερα, παιδιά, δεν την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώρισα στο γυμναστήριο, δεν ήξερα ποια είναι. Δεν σε είδα με κανένα μικρόφωνο στο χέρι ή με κανένα ντοσιέ να διαβάζεις τις παρτιτούρες, για να πω ότι είσαι τραγουδίστρια», συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου, με την ομάδα της εκπομπής να παρακολουθεί έκπληκτη.

«Ήξερα το τραγούδι «Χειρότερα» αλλά δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το όνομα και το πρόσωπο. Μετά τη γνώρισα, μου λέει: Ελένη Χατζίδου. Της λέω: Ετεοκλής Παύλου. Μου λέει: το βράδυ δουλεύω. Λέω: σε κανένα fast-foodάδικο. Σκέφτηκα: με βλέπει έτσι καλοταϊσμένο και με κάλεσε, μια χαρά θα πάει το βράδυ», προκαλώντας τα γέλια όλων.

«Εγώ πήγαινα για fast-food και την είδα με μικρόφωνο να τραγουδάει «Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα». Και τελικά έγινε καλύτερη η κάθε μου ημέρα», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments