Focus

It’s Official: Η Kylie Jenner λανσάρει το δικό της fashion brand

It’s Official: Η Kylie Jenner λανσάρει το δικό της fashion brand

Πηγή Φωτογραφίας: Kylie Jenner sizzles in red PVC bodysuit for sexiest photoshoot yet | The Sun

Ό,τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά ρούχων της, που θα ονομάζεται "Khy"

Η σημερινή μέρα επιφύλασσε νέα από τον χώρο της μόδας και, πιο συγκεκριμένα, για το λανσάρισμα του fashion brand της Kylie Jenner. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με μια φωτογραφία της, όπου ως caption έγραψε “Meet Khy”.

View this post on Instagram

A post shared by ᴋɪɴɢ ᴋʏʟɪᴇ ɪs ᴍʏ ʙᴏss 👑 ¡fanpage! (@kyliesbae)

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά ρούχων της θα ονομάζεται “Khy”, ενώ στη φωτογραφία που πόσταρε τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας μια δερμάτινη καμπαρντίνα από τη δική της συλλογή. Τη συνδύασε με κόκκινε γόβες και μακιγιάζ σε γήινους τόνους, όπως συνηθίζει να επιλέγει.

Η τηλεοπτική star φαίνεται πως δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει και να καταπιάνεται ολοένα και περισσότερο με τον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι, άλλωστε, ήδη μια από τις μεγάλη επιχειρηματίας, δεδομένου ότι διατηρεί εδώ και χρόνια με τεράστια επιτυχία το δικό της beauy brand.

View this post on Instagram

A post shared by Storm (@kyliejreal)

To 2014 σύστησε στο κοινό την Kylie Cosmetics, η οποία μέσα στα χρόνια κατάφερε να αναδείξει την Jenner σε δισεκατομμυριούχο, με τα προϊόντα της να κάνουν τον γύρο του κόσμου και να παίρνουν όλο και περισσότερη φήμη, αποκτώντας φανατικό κοινό.

Ο κόσμος της ομορφιάς, όμως, δεν είναι ο μόνος που της κέντρισε το ενδιαφέρον επιχειρηματικά. Η αγάπη της για τη μόδα είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, με τις δημόσιες εμφανίσεις της να γίνονται αμέσως talk of the town, τραβώντας συνεχώς τα βλέμματα όλων, όχι μόνο στο κόκκινο χαλί, αλλά και μέσω του Instagram και του street style.

View this post on Instagram

A post shared by karina (@mafiakylie)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται επαγγελματικά με το κομμάτι της μόδας, καθώς θυμόμαστε πως το 2012 η Kylie με την αδερφή της, Kendall, ξεκίνησαν δυναμικά να «τρέχουν» το προσωπικό τους brand, “Kendall and Kylie”, η οποία στην πορεία ενσωματώθηκε στην PacSun.

Εάν κρίνουμε από το προσωπικό της στιλ, αυτό που περιμένουμε από τη δική της εταιρία είναι οι sexy σιλουέτες, αλλά και οι oversized γραμμές, όπως έχουμε δει στους οίκους Βalenciaga και Βottega Veneta, τους οποίους η ίδια αγαπά ιδιαίτερα κι επιλέγει συχνά για τα looks της. Ακόμα, θα επικεντρωθεί neutral χρώματα, καθώς και στο μαύρο.

To e-shop του brand που υπάρχει στο bio του προφίλ της στο Instagram ανοίγει με μια φωτογραφία της Kylie πάλι με την ίδια καμπαρντίνα δεμένη με σηκωμένο τον γιακά, ενώ αναγράφεται “coming soon”.

View this post on Instagram

A post shared by Storm (@kyliejreal)

Μάλιστα, ανήκει στους celebrities που πολλοί οίκοι εμπιστεύονται για να προωθήσουν τις συλλογές τους, ενώ γίνεται και η μούσα πολλών από αυτών. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Acne Studios, η οποία παρουσίασε την F/W ’23 denim καμπάνια της με πρωταγωνίστρια την Kylie Jenner. Η επιχειρηματίας δείχνει την ευάλωτη πλευρά της στην τελευταία καμπάνια, συνδυάζοντας φαρδιά τζιν και σακάκια με wet look.

Μέσα σε όλα, η ίδια είναι και μια υπέροχη μητέρα δύο παιδιών, αποκαλύπτοντας πολλές φορές στιγμές από την προσωπική της ζωή και την busy καθημερινότητά της. Στιγμές στο σπίτι, μαγειρική, εξορμήσεις στη φύση και τη θάλασσα είναι μερικά μόνο από αυτά που επιλέγει να δείχνει μέσω Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments