Πολιτική

Βίτσας: Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος [vid]

Βίτσας: Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο Κασσελάκης είναι πρόεδρος [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου «Κύρωση Κώδικα Νομοθεσίας για την υποδοχή, τη διεθνή προστασία πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών και την προσωρινή προστασία σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών». (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι και να συζητήσουμε σοβαρά, δήλωσε ο Δημήτρης Βίτσας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι και να συζητήσουμε σοβαρά, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη Νίκη Λυμπεράκη ο Δημήτρης Βίτσας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανέφερε πως ο Στέφανος Κασσελάκης του είναι συμπαθής και τον ενοχλεί επειδή δεν εκφέρει σωστά την γραμμή του κόμματος.

Κάνοντας την αυτοκριτική του, ανέφερε πως κάποιες φορές ξεφεύγουμε ενώ είπε πως μερικά πράγματα θα μπορούσε να τα πει αλλιώς.

Ερωτηθείς εάν έχει δοθεί ευκαιρία στον Στέφανο Κασσελάκη μετά την εκλογή του απάντησε πως η ευκαιρία αφορά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεδιπλώσει την πολιτική του.

Σημείωσε πως κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο κ. Κασσελάκης είναι πρόεδρος του κόμματος, ενώ έκανε λόγο για ενότητα στη βάση ενός πλαισίου πολιτικού.

Εκτίμησε ότι θα φτάσουμε στην επιτροπή δεοντολογίας όχι λόγω του Στέφανου Κασσελάκη αλλά των στενών συνεργατών του όπως ο Παύλος Πολάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments