Πολιτική

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Κάποια μέλη του κόμματος στις εμφανίσεις τους ξεφύγανε από τα όρια»

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Κάποια μέλη του κόμματος στις εμφανίσεις τους ξεφύγανε από τα όρια»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ευάγγελος Αποστολάκης: «Ο κ. Κασσελάκης μετά την εκλογή του από τον κόσμο έχει μία ευθύνη και αυτή είναι να λειτουργήσει το κόμμα»

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο βουλευτής Επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου όπου αποφασίστηκε πως θα μπει ένα «φίλτρο» σε όσα στελέχη που θα εμφανίζονται στα ΜΜΕ, λέγοντας πως «πρέπει να μπει μια τάξη στον τρόπο και τη σχέση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μα τα media».

«Θα υπάρχει μια κατεύθυνση από το γραφείο ώστε αυτοί που θα βγαίνουν, θα μιλούν για όσα έχουν σχέση με τις γνώσεις τους και με αυτά που ασχολούνται. Η κατεύθυνση του κ. Κασσελάκη είναι πως τα θέματα θα πρέπει να συζητιόνται μέσα στα όργανα. Έχουν βγει στα κανάλια θέματα που συζητιούνται στο κόμμα ενώ τα ουσιαστικά θέματα για τα οποία μάχεται στο κόμμα, δεν εμφανίζονται».

Σε σχέση με τις διαγραφές που προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε πως δεν ξέρει εάν υπάρχει το ενδεχόμενο να παρθούν πίσω οι διαγραφές.

«Ο κ. Κασσελάκης μετά την εκλογή του από τον κόσμο έχει μία ευθύνη και αυτή είναι να λειτουργήσει το κόμμα.Μέσα σε αυτή τη διαδικασία κάποια πράγματα ξεφύγανε. Κάποια μέλη δεν τήρησαν τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος και στις εμφανίσεις του ξεφύγανε από τα όρια. Χτες αυτή η υπόθεση συζητήθηκε μόνο από την κ. Αχτσιόγλου και από τον κ. Τσακαλώτο. Η μεγάλη ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα έτσι ώστε να γίνει αυτό που θέλει ο νέος πρόεδρος, η αναδιοργάνωση του κόμματος δηλαδή. Όλα αυτά θα έπρεπε να έχουν γίνει χτες. Το κόμμα πρέπει να λειτουργήσει και εάν υπάρχει δυνατότητα να λειτουργήσει με όλους, δεν περισσεύει κάνεις. Όταν όμως, κάποιοι παίρνουν κάποιες θέσεις, δημιουργούνται θέματα. Οι θέσεις του προέδρου είναι προς την κατεύθυνση του να βρεθούν λύσεις. Έχει απευθυνθεί σε όλους και κατέθεσε και τις προθέσεις του».

Ευάγγελος Αποστολάκης για δημοσκοπήσεις και Αλέξη Τσίπρα

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις, είπε πως μία πτώση στις δημοσκοπήσεις ήταν αναμενόμενη γιατί το κόμμα περνάει ένα μεγάλο διάστημα «αναστάτωσης».

«Παρά το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει μονάδες, φαίνεται πως αυτές δεν πάνε στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει πολύς κόσμος που είναι στην άκρη και περιμένει να δει τι θα κάνει. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο κ. Κασσελάκης θα ξεκινήσει από σήμερα περιοδείες. Ο κ. Κασσελάκης είναι ανοιχτός σε όλες τις συναντήσεις γιατί πιστεύει πως τα προβλήματα λύνονται με συζήτηση».

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως είναι πολύ έμπειρος και τα προβλήματα του κόμματος τα ξέρει.

«Νομίζω πως εάν θα βοηθούσε η παρέμβασή του θα το είχε κάνει. Δεν ξέρω εάν πρέπει ή δεν πρέπει. Δεν χρειάζεται ούτε νονούς, ούτε μπαμπάδες για να λυθεί ένα πρόβλημα αλλιώς δεν υπάρχει δυνατότητα να λυθούν τα προβλήματα. Κάνω έκκληση και στα στελέχη και στους ψηφοφόρους να είναι στην κατεύθυνση του να δούμε πώς θα λυθούν τα προβλήματα».

«Βλέπω θέληση να λυθούν τα προβλήματα. Δεν νομίζω πως δεν ανησυχούν για το κόμμα, θέλουν να πάει καλά για να έχουμε μια καλύτερη εξέλιξη. Δεν μπορεί όμως να λένε πως εμείς υπερασπιζόμαστε το κόμμα και εμείς έχουμε ιστορία. Όλοι έχουμε ιστορία. Το κόμμα δεν ανήκει σε κανένα, ανήκει στους πολίτες. Έχουμε χρέος να αποδώσουμε όσο γίνεται καλύτερα αυτό για το οποίο μας έχουν επιλέξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments