Ζώδια

28/10 Έκλειψη Σελήνης – Ο Ερωτικός Αντίκτυπος Στα Ζώδια

28/10 Έκλειψη Σελήνης – Ο Ερωτικός Αντίκτυπος Στα Ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: Elegance couple looking at each other while quarreling at served table isolated on black - Stock Photo & Image By VitalikRadko

28/10 Έκλειψη Σελήνης – Επιρροές σε όλα τα ζώδια.

28/10 Έκλειψη Σελήνης Κριός .

Εσείς θα είστε από τα πρώτα ζώδια που θα δεχτείτε τον απόλυτο ερωτικό αντίκτυπο αυτού του θετικού αστρολογικού φαινομένου. Παλιές ιστορίες προσωπικού – αισθηματικού χαρακτήρα θα σας θυμηθούν, και με διπλωματικές προσεγγίσεις, θα σας πλησιάσουν.

Συμπαντική εύνοια : +++

Ταύρος

Οικονομικές ειδήσεις και ερωτικά ανταμώματα θα φέρει η Πανσέληνος σε εσάς. Αυτό είναι και κάτι που αν το αξιοποιήσετε σωστά, θα έχει διάρκεια και ποιότητα. Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν.

Συμπαντική εύνοια : ++

Δίδυμοι Εσείς έχετε κάνει ότι χρειαζόταν για να καθαρίσουν οι δρόμοι, από εμπόδια και έτσι πια ο άνθρωπος που αγαπάτε, να μπορέσει να σας εμπιστευτεί και να γίνετε το συντομότερον δυνατόν ένα δυναμικό ζευγάρι.

Συμπαντική εύνοια : +++

Καρκίνος

Εσείς έχετε μια διάθεση για αλλαγές, μέσα στην ερωτική σας ζωή και ειδικά στον τρόπο που τρέχει αυτή η σχέση. Θα σας προλάβει ο σύντροφος σας, που έχει ήδη κάνει όλες τις σκέψεις για το άμεσο μέλλον.

Συμπαντική εύνοια : ++

Λέων Η διάθεση σας, είναι καλή και από την Πέμπτη και μετά όλα θα αρχίσουν να σας δίνουν αυτό που σας αξίζει. Οικονομικές ειδήσεις, θα σας λήξουν υποχρεώσεις ετών, και κάποια παραπάνω προσπάθεια από τον άνθρωπο σας, θα σας πείσει για τα αισθήματα του.

Συμπαντική εύνοια : +++

Παρθένος

Μην καθίσετε αυτές τις μέρες να ακούσετε, τον παραλογισμό κανενός. Ξέρετε πια τι θέλετε και τι σας ικανοποιεί. Το θετικό είναι ότι ένας νέος έρωτας που τρέχει αυτήν την εποχή γύρω σας, θα σας εκδηλωθεί επιτέλους και με πράξεις.

Συμπαντική εύνοια : +++

28/10 Έκλειψη Σελήνης Ζυγός Μπορείτε να πείτε ότι τώρα έχετε και την δυναμική, για να ξεμπερδέψετε καταστάσεις στην αισθηματική σας καθημερινότητα που κάποτε δεν υπήρχε και ο σχετικός τρόπος. Σε όλα αυτά, και σε απόλυτο βαθμό θα συμμαχήσει ο σύντροφος σας.

Συμπαντική εύνοια : ++

Σκορπιός

Εσείς είστε οι σταρ της ημέρας…αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα, πιθανόν και να έχετε στα χέρια σας, αυτό / αυτόν που θέλετε. Το σύμπαν θα σας τροφοδοτήσει με εργασιακές ευκαιρίες, και τον πρώην που έχει μετανιώσει και ζητά επιστροφή.

Συμπαντική εύνοια : +++

Τοξότης Εσείς που έχετε αυτή την περίοδο στην ζωή σας, ένα διπλό δρομολόγιο σχέσης, επίσημο και ανεπίσημο, θα έρθετε σε μια ψυχολογία, που θα πάρετε και τελικές αποφάσεις γύρω από ποιος θα είναι αυτός που σας αγαπάει και τον αγαπάτε.

Συμπαντική εύνοια : +++

Αιγόκερως

Έχετε μόνο λίγες ημέρες, πριν ο ανάδρομος Κρόνος γυρίσει σε ευθεία πορεία σε συνδυασμό με τις όψεις της Πανσελήνου στον αδελφό Ταύρο, σας φέρνουν στον δρόμο σας αυτόν που αγαπάτε…χρόνια τώρα. Σκεφτείτε τι ζητάτε και τι μπορείτε να προσφέρετε.

Ιχθείς

Εσείς με το χρήμα έχετε εξαιρετική σχέση. Μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα, ευκαιρίες και εύκολο χρήμα – επιτυχίες θα σας διορθώσουν το κέφι. Στηρίξτε εν αρχή τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments