Διεθνή

Ρωσία: Άνδρες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο του Νταγκεστάν – Αναμενόταν αεροσκάφος από το Ισραήλ

Ρωσία: Άνδρες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο του Νταγκεστάν – Αναμενόταν αεροσκάφος από το Ισραήλ

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Πολλές δεκάδες άνδρες εισέβαλαν απόψε στο αεροδρόμιο της Μαχατσκάλα, της πρωτεύουσας της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν, όταν ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να προσγειωθεί εκεί ένα αεροσκάφος προερχόμενο από το Ισραήλ.

Πολλές δεκάδες άνδρες εισέβαλαν απόψε στο αεροδρόμιο της Μαχατσκάλα, της πρωτεύουσας της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν

Πολλές δεκάδες άνδρες εισέβαλαν απόψε στο αεροδρόμιο της Μαχατσκάλα, της πρωτεύουσας της ρωσικής δημοκρατίας του Νταγκεστάν, όταν ανακοινώθηκε ότι επρόκειτο να προσγειωθεί εκεί ένα αεροσκάφος προερχόμενο από το Ισραήλ.

Οι περισσότεροι από τους κατοίκους του Νταγκεστάν είναι μουσουλμάνοι.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης Izvestia και RT, πολλοί άνδρες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο και σκαρφάλωσαν στη στέγη του τερματικού σταθμού ενώ άλλοι μπήκαν στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης. Βίντεο που αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα Telegram δείχνουν δεκάδες άτομα να ανοίγουν δια της βίας τις πύλες του τερματικού σταθμού και άλλους να προσπαθούν να ελέγξουν τα αυτοκίνητα που βγαίνουν από το αεροδρόμιο.

Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia ανακοίνωσε ότι τα αεροσκάφη που επρόκειτο να προσγειωθούν στη Μαχατσκάλα θα κατευθυνθούν σε άλλα αεροδρόμια καθώς αυτό της πρωτεύουσας του Νταγκεστάν έκλεισε προσωρινά λόγω της εισβολής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments