Διεθνή

Σε κλοιό για 4η νύχτα η Χαμάς: Σε νέα φάση η επίθεση [vid]

Σε κλοιό για 4η νύχτα η Χαμάς: Σε νέα φάση η επίθεση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Σε νέα φάση μπαίνει πλέον το σχέδιο της επίθεσης των ισραηλινών δυνάμεων κατά της Χαμάς, καθώς διανύουμε την 4η νύχτα από την έναρξη των χερσαίων επίχειρήσεων μέσα στη Λωρίδα της Γάζας.

«Ο πόλεμος έχει στάδια και σήμερα προχωράμε στο επόμενο στάδιο», δήλωσε ο αρχηγός του Ισραηλινού Γενικού Επιτελείου Χέρζι Χαλεβί

Σε νέα φάση μπαίνει πλέον το σχέδιο της επίθεσης των ισραηλινών δυνάμεων κατά της Χαμάς, καθώς διανύουμε την 4η νύχτα από την έναρξη των χερσαίων επίχειρήσεων μέσα στη Λωρίδα της Γάζας.

Το σημαντικό στοιχείο, που δείχνει και την εξέλιξη των πολεμικών επιχειρήσεων, είναι το ότι οι ισραηλινές χερσαίες δυνάμεις που εισβάλουν στη Λωρίδα της Γάζας, μένουν εκεί και κατοχυρώνουν θέσεις, κυκλώνοντας στην ουσία την πόλη τη; Γάζας, όπου κρύβεται, σε τούνελ, ο συντριπτικός αριθμός των μελών της Χαμάς.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ προχωρούν σε μια νέα φάση του πολέμου με τη Χαμάς στη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, στρατηγός Χέρζι Χαλεβί, τη στιγμή που οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους στον βομβαρδισμένο παλαιστινιακό θύλακα.

«Ο πόλεμος έχει στάδια και σήμερα προχωράμε στο επόμενο στάδιο. Οι δυνάμεις μας αυτή τη στιγμή επιχειρούν στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας», είπε στο μήνυμά του που μεταδόθηκε από την τηλεόραση.

Ο Χαλεβί είπε ότι για την επίτευξη των στόχων του Ισραήλ στη Γάζα «απαιτείται μια χερσαία επιχείρηση», εξηγώντας ότι «δεν υπάρχει τρόπος να καταστραφεί ο εχθρός χωρίς να μπούμε στο δικό του έδαφος».

Ο στρατηγός διαβεβαίωσε ότι «ο εχθρός έχει πολλές εκατοντάδες νεκρούς» και υποδομές του έχουν καταστραφεί. Πρόσθεσε ότι το Ισραήλ «θα κάνει ό,τι μπορεί» για να απελευθερώσει τους ομήρους που κρατά η Χαμάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments