Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πολιτική είναι κάτι που με αφορά πολύ – Δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποιο κόμμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πολιτική είναι κάτι που με αφορά πολύ – Δεν νιώθω ότι ανήκω σε κάποιο κόμμα

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2Night Show», στην οποία μίλησε και για τις σκέψεις της να ασχοληθεί με την πολιτική.

View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou)

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε: «Το έχω σκεφτεί, είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ. Έχω ένα θέμα με το… κομματικό κομμάτι της πολιτικής. Μου αρέσει πολύ να βοηθάω, να είμαι παρούσα, μου αρέσει να ενεργοποιώ και να ενημερώνω τον κόσμο για τα πράγματα που συμβαίνουν, να τους παροτρύνω. Θέλω να βοηθήσω ουσιαστικά. Είχα προτάσεις για να κατέβω στις εκλογές αλλά ένιωθα ότι δεν ανήκω κάπου. Δεν έχει χρώμα για μένα η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η προσφορά».

Αργότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: «Οι Ευρωεκλογές είναι κάτι που με αφορά. Ξέρω ότι αν είναι να κάνεις ουσιαστική δουλειά, θα την κάνεις στην Ευρώπη. Εκεί γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει να γίνουν. Πολλές φορές σου κάνουν μία πρόταση, γιατί είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει κάνει κάποια πράγματα και θεωρούν ότι αυτό θα φέρει ψήφους. Εμένα αυτό δεν με αφορά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments