Lifestyle

Ανδρομάχη – Λιβάνης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Ανδρομάχη – Λιβάνης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Η Ανδρομάχη, εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα, με πολλά ανοίγματα στις δυο πλευρές του σώματός της.

Τα χειμερινά μουσικά σχήματα έχουν ξεκινήσει και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου έκανε την εμφάνισή της σε γνωστό κέντρο διασκέδασης, στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου.

H τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα με ένα φόρεμα που σχολιάστηκε στα social media. Η Ανδρομάχη, εμφανίστηκε με ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα, με πολλά ανοίγματα στις δυο πλευρές του σώματός της.

Θαμώνας την απαθανάτισε από την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok.

View this post on Instagram

A post shared by Andromachi Dimitropoulou (@andromache_dim)

Πολλοί από όσους είδαν το βίντεο σχολίασαν τα ρούχα της Ανδρομάχης. Άλλοι αποδοκίμασαν την εμφάνιση αλλά και τον στιλίστα της και άλλοι έγραψαν, ότι με αυτό το φόρεμα, αναδεικνύονται οι καμπύλες της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σχολιάζεται το τι φοράει στα μπουζούκια. Τον Μάρτιο, η Ανδρομάχη τραγούδησε ξανά σε κέντρο διασκέδασης και βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων για την αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Τότε, φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, το οποίο είχε ένα βαθύ στο ντεκολτέ, μέχρι και χαμηλά στην περιοχή της κοιλιάς της. Η ίδια ανάρτησε μέσω Instagram φωτογραφία από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της, αλλά και ένα βίντεο από τη στιγμή που τραγουδά στην πίστα το «Κατάλληλες προϋποθέσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments