Lifestyle

Η «Φίφη», ο «Θανάσης» και ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» θυμούνται στιγμές από τα γυρίσματα

Η «Φίφη», ο «Θανάσης» και ο «Γιαννάκης» από το «Ευτυχισμένοι μαζί» θυμούνται στιγμές από τα γυρίσματα

Πηγή Φωτογραφίας: Ευτυχισμένοι Μαζί | MEGA TV

«Ευτυχισμένοι Μαζί»: Η «Φίφη», ο «Θανάσης» και ο «Γιαννάκης» συναντιούνται 15χρόνια μετά τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Η αγαπημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι Μαζί» είχε αφήσει ιστορία με τις ατάκες και τις περιπέτειες της οικογένειας Μαυροτσούκαλου. Ο Άρης Τσάπης, ή αλλιώς ο τηλεοπτικός Θανάσης Μαυροτσούκαλος, αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη!» πως πέρασε δύο φορές από κάστινγκ για τη σειρά.

Από την άλλη, η Εύη Δαέλη έκανε κάστινγκ για τις σειρές του MEGA «Λατρεμένοι μου Γείτονες» και «Ευτυχισμένοι Μαζί» κι όταν της δόθηκε ο ρόλος της Φίφης στο «Ευτυχισμένοι Μαζί» δεν ήθελε να πάει.

Τουλάχιστον 1.000 παιδιά είχε να συναγωνιστεί στο κάστινγκ ο Σάββας Σαλίπας, περνώντας από τρεις φάσεις.

«Δεν έκανα την αφήγηση του επεισοδίου, είχαν βρει άλλο παιδάκι με φωνή που μου έμοιαζε», είπε ο τηλεοπτικός «Γιαννάκης».

View this post on Instagram

A post shared by angelos kalli (@the.makmak)

Και οι τρεις νεαροί ηθοποιοί έχουν να θυμούνται αστείες στιγμές από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη με τον Γιάννη Μπέζο.

«Στην πρώτη σκηνή μαζί του είχα αγχωθει κι εκείνος μου έδωσε μία ακόμη ατάκα», είπε η Εύη Δαέλη.

«Στον Γιάννη Μπέζο ανήκουν όλες οι ατάκες με τις οποίες έχουμε γελάσει. Είχαμε σκηνή μαζί του και δεν μπορούσα να πω κουβέντα, με πήρε έξω και μου είπε «ηρέμησε». Ο Γιάννης Μπέζος δεν δυσανεσχέτησε ούτε μία φορά», είπε ο Άρης Τσάπης, ενώ ο Σάββας Σαλίπας αποκάλυψε πως ο ηθοποιός τον βοήθησε μέχρι να συνηθίσει το κλίμα των γυρισμάτων.

«Είχα χαρεί πολύ στο επεισόδιο που είχαμε σκηνές με τον Γιαννάκη. Θυμάμαι ότι ανυπομονούσα να παίξουμε τουρτοπόλεμο για να ρίξω τούρτα στο πρόσωπο του Θανάση. Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που έπεφτε στο κεφάλι μου η λεκάνη με το νερό, είχα χτυπήσει το χέρι μου», είπε η Εύη Δαέλη.

Για τον Άρη Τσάπη η χειρότερη ημέρα του στο γύρισμα ήταν η τελευταία. Ο ίδιος θυμάται την Κατερίνα Λέχου σαν μαμά, καθώς τους αγκάλιαζε και τους διάβαζε.

View this post on Instagram

A post shared by greek_tv.gr (@greek_tv.gr)

«Θυμάμαι να μπαίνει η Κατερίνα Λέχου με το υπέροχο χαμόγελο και την απίστευτη αύρα της. Μου έδειξε μία άσκηση για να πατάω πιο σωστά τα σύμφωνα και είδα τεράστια διαφορά», είπε η Εύη Δαέλη και συμπλήρωσε πως πρόσφατα την είδε στον δρόμο, με την ηθοποιό να της φωνάζει «παιδί μου, είμαι η μάνα σου».

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτούν εάν θα γίνει τρίτη σεζόν, κάτι που επιθυμούν ο Άρης Τσάπης και ο Σάββας Σαλίπας, όχι όμως η Εύη Δαέλη.

«Δεν το ακουμπάς αυτό. Ήταν τέλειο που σταμάτησε στην κορύφωση του. Την χημεία, την ηρεμία, την αγάπη και τον ενθουσιασμό που είχαμε δεν τον συνάντησα σε καμία άλλη δουλειά», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments