Πολιτική

Χουρδάκης: Δεν παραδίδω την έδρα μου στην Πλεύση Ελευθερίας [vid]

Χουρδάκης: Δεν παραδίδω την έδρα μου στην Πλεύση Ελευθερίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363982] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο κ. Χουρδάκης είπε ότι θα συνεχίσειτο κοινοβουλευτικό έργο του με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών της Α' Θεσσαλονικης

Απαντώντας στο τελεσίγραφο της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να παραδώσει την έδρα του εντός 48 ωρών, ο ανεξάρτητος  πλέον βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Χουρδάκης, δήλωσε ότι θα συνεχίσει το κοινοβουλευτικό του έργο.

Ειδικότερα, σε νέες δηλώσεις ο κ. Χουρδάκης είπε ότι «θα συνεχίσω το κοινοβουλευτικό έργο. Με γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών της Α’ Θεσσαλονικης. Όχι δεν παραδίδω την έδρα. Θα συνεχίσω το έργο μου».

Κωνσταντοπούλου: Χουρδάκης και Παπαϊωάννου έχουν μία ημέρα διορία να παραδώσουν τις έδρες τους

«Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και στην χώρα μας, όλα εκείνα που η Πλεύση Ελευθερίας αντιπαλεύει με όλες τις δυνάμεις της, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας που δεν τους ανήκουν και δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να τις παραδώσουν πίσω το κίνημά μας» ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στο περιστύλιό της Βουλής σχετικά με τους πρώην βουλευτές της κοινοβουλευτικής της ομάδας Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννου.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως «μιλάμε για μια μητέρα (εν. την κυρία Παπαϊωάννου) και ένα γιό (εν. τον κ. Χουδράκη). Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη, ούτε η επάρκεια, ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιός της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, υπογράμμισε ότι «ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει, ούτε ο λόγος τους, ούτε η υπογραφή τους» και πρόσθεσε «απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία, πως κοιτάνε του πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments