Αθλητισμός

Η Λαμία είναι παγίδα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει [vid]

Η Λαμία είναι παγίδα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει αυτό που ξέρει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363775] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το ματς του Παναθηναϊκού στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Λαμία  να παίξει έναν τελικό το Σάββατο. Όλα τα ματς στην Λαμία είναι δύσκολα για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν πάθει ζημιές σε αυτό το γήπεδο και έχουν φθάσει να παίξουν πάνω σε ένα …παγοδρόμιο πριν από χρόνια.

Η ομάδα πρέπει να το δει αυτό το ματς  σαν ένα παιχνίδι, που κρίνονται πολλά.  Πράγμα, που ισχύει κιόλας, διότι για να καλύψει τους πέντε βαθμούς, που έχασε στην Λεωφόρο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Και πέρυσι που η ομάδα νίκησε στην Λαμία υπέφερε, για να νικήσει. Οι παίκτες της Λαμίας έπαιζαν σαν καμικάζι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί την μύτη ο Ιωαννίδης και στο κεφάλι ο Τσέριν και ο διαιτητής Φωτιάς δεν τιμώρησε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων. Γεγονός, που προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του Παναθηναϊκού με ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα. Σε εκείνο το παιχνίδι μία ωραία πάσα του Μπερνάρ και ένα πλασέ του Παλάσιος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντσες μετά από μία εκτέλεση κόρνερ έβαλε και ένα δεύτερο γκολ και εκεί κρίθηκαν όλα.

Το Σάββατο στην Λαμία ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ,ότι έκανε και στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο. Και στα δύο παιχνίδια η ομάδα πήγε στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ στην Τρίπολη με 1-2 στο Αγρίνιο με μεγαλύτερη διαφορά και αυτό έπαιξε ρόλο στην διαχείρηση στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ήρθαν παίκτες από τον πάγκο και βοήθησαν στο να νικήσει άνετα η ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό, που έχει να κάνει είναι να το επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά. Πάνε υποψιασμένοι για τις δυσκολίες του αγώνα, εξάλλου η Λαμία έχει 8 ματς χωρίς ήττα στην έδρα της και με 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα κάνει πορεία που δεν έχει ξανακάνει.

Από το πρώτο λεπτό, όσοι παίξουν πρέπει να πιέσουν, να φθάσουν στο γκολ γρήγορα και μετά να κάνουν ότι και στα άλλα παιχνίδια, που ανοίγουν γρήγορα το σκορ. Να επιβληθούν. Και κυρίως να είναι αποτελεσματικοί, αν γίνεται στην πρώτη φάση να σκοράρουν και να προσέξουν, όταν ο αντίπαλος βρίσκει χώρο.

*Η Λαμία δεν έδωσε εισιτήρια στον Παναθηναϊκό σε μία ακατανόητη απόφαση, αλλά αυτό είναι και δεν αλλάζει δυστυχώς. Ξέρουμε όλοι, ότι την ομάδα την περιμένουν στην γωνία, ένα λάθος να γίνει και να κλείσουν την Λεωφόρο. Το πρωτάθλημα παίζεται στις λεπτομέρειες και δεν πρέπει στην Λαμία να πάει κανείς. Κανείς, διότι μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις. Οπότε προσέχουμε, για να έχουμε.

*Σήμερα θα συζητηθεί η έφεση του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του επιβλήθηκε πρωτόδικα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από την ρίψη κροτίδας. Η λογική και με βάση το σκεπτικό της πρώτης απόφασης λέει, ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Περιμένουμε απλά να επικρατήσει η λογική και τίποτα άλλο. Αλλιώς θα ανοίξουν οι Ασκοί του Αιόλου. Απλά σε αυτούς που δεν έχουν ίχνος τσίπας να πω, ότι ο Χουάνκαρ ακόμα δεν έχει συνέλθει και δεν ξέρει κανείς, πότε θα είναι έτοιμος να παίξει. Ας ελπίσουμε μία φορά στην Ελλάδα να εφαρμοστεί ο νόμος και για αυτή την ομάδα.

Πηγή: sdna.gr//Τάσος Νικολογιάννης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments