Lifestyle

Μενεγάκη: «Ο Μάκης ήταν ακριβώς απέναντι την στιγμή που μαχαίρωσαν έναν 21χρονο»

Μενεγάκη: «Ο Μάκης ήταν ακριβώς απέναντι την στιγμή που μαχαίρωσαν έναν 21χρονο»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/elenimenegaki

Κηφισιά: 24χρονος μπούκαρε σε ψητοπωλείο και μαχαίρωσε 21χρονο υπάλληλο φωνάζοντας ότι του έχουν «φάει» λεφτά

Για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Κηφισιά, με έναν 24χρονο να μπαίνει σε ψητοπωλείο και να μαχαιρώνει έναν 21χρονο μίλησε η Ελένη Μενεγάκη.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Μάκης Παντζόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή ακριβώς απέναντι από το συγκεκριμένο μαγαζί. «Δεν θα το πίστευα, αν δεν υπήρχε δικός μου άνθρωπος εκείνη τη στιγμή απέναντι, στο σούπερ μάρκετ. Πιο κεντρικό σημείο της Κηφισιάς δεν υπάρχει. Και μιλάμε για 18:30 με 18:40 παρά. Τι συμβαίνει πια τον τελευταίο καιρό;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Έτσι μου το είπε ο Μάκης, με μπαλτά. Του λέω “δεν θα το άκουσες καλά, αποκλείεται. Και μου λέει “ήμουν εκεί, μόλις έφτασα κι έμπαινα στο σούπερ μάρκετ. Κι εκείνη την ώρα που πάω να μπω, βλέπω απ’ έξω… της τρελής!”.

View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Αυτή την κουβέντα είχα με την κόρη μου, της λέω “βλέπεις τι γίνεται;”. Της στέλνω συνέχεια βίντεο να τα βλέπει, δες τι γίνεται εδώ, δες τι γίνεται εκεί. Και μου λέει “τι θα κάνουμε; Ούτε βόλτα το απόγευμα δεν θα μπορούμε να βγούμε” και της λέω ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments