Διεθνή

Μεγάλες διαδηλώσεις έξω από τον Λευκό Οίκο υπέρ του παλαιστινιακού λαού – Μαζί τους και η Σούζαν Σάραντον

Μεγάλες διαδηλώσεις  έξω από τον Λευκό Οίκο υπέρ του παλαιστινιακού λαού – Μαζί τους και η Σούζαν Σάραντον

Πηγή Φωτογραφίας: Pro-Palestine protesters chanted "F--- Joe Biden" outside of the White House./FOXNEWS

Οι διαδηλωτές -ανάμεσα στους οποίους ήταν η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον και ο ράπερ Μάκλμορ- έφθασαν έξω από τον Λευκό Οίκο, καταγγέλλοντας τη στάση της αμερικανικής κυβέρνησης και του προέδρου Μπάιντεν προσωπικά για την υποστήριξη στο Ισραήλ.

Πλήθος κόσμου διαδήλωσε χθες Σάββατο στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, εκφράζοντας αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και ζητώντας άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας. Περίπου 300.000 άνθρωποι συμμετείχαν στην διαδήλωση, σύμφωνα με τους διοργανωτές, που έκαναν λόγο για τη μεγαλύτερη κινητοποίηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που έγινε ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι διαδηλωτές – ανάμεσα στους οποίους ήταν η ηθοποιός Σούζαν Σάραντον και ο ράπερ Μάκλμορ – έφθασαν έξω από τον Λευκό Οίκο, καταγγέλλοντας τη στάση της αμερικανικής κυβέρνησης και του προέδρου Μπάιντεν προσωπικά για την υποστήριξη στο Ισραήλ.

«Μπάιντεν, δεν μπορείς να κρύβεσαι, έχεις υπογράψει τη γενοκτονία», φώναζαν πολλοί διαδηλωτές, διαμηνύοντας ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο αμερικανός πρόεδρος βρισκόταν στην εξοχική του κατοικία στο Ντέλαγουερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments