Διεθνή

Ξέσπασε “διαμάχη’ ανάμεσα στα παιδιά του Μπερλουσκόνι και γυναίκες που πήγαιναν στα «bunga bunga» πάρτι

Ξέσπασε “διαμάχη’ ανάμεσα στα παιδιά του Μπερλουσκόνι και γυναίκες που πήγαιναν στα «bunga bunga» πάρτι

Πηγή Φωτογραφίας: hellas journal.gr, Η λογική του Μπερλουσκόνι για αυτή την οικονομική στήριξη ήταν πως λόγω της αρνητικής διαφήμισης και του θορύβου που είχε δημιουργηθεί σε σχέση με τα δείπνα και τα πάρτι του, οι εν λόγω γυναίκες δεν θα μπορούσαν να βρουν εύκολα δουλειά.

Διαμάχη έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, και 20 νεαρές γυναίκες που πήγαιναν στα λεγόμενα «bunga bunga» πάρτι που διοργάνωνε ο «Καβαλιέρε».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού τύπου, πρόκειται για γυναίκες που είχαν προσκληθεί στα πάρτι που οργάνωνε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη βίλα του έξω από το Μιλάνο και στην κατοικία του στη Ρώμη. Ο Καβαλιέρε είχε εξασφαλίσει σε κάθε μία από αυτές τις γυναίκες μηνιαίες αποδοχές ύψους 2.500 ευρώ, αλλά και δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε ακίνητα.

Η λογική του Μπερλουσκόνι για αυτή την οικονομική στήριξη ήταν πως λόγω της αρνητικής διαφήμισης και του θορύβου που είχε δημιουργηθεί σε σχέση με τα δείπνα και τα πάρτι του, οι εν λόγω γυναίκες δεν θα μπορούσαν να βρουν εύκολα δουλειά.

Όμως, τα τέσσερα παιδιά έχουν εντελώς διαφορετική άποψη και αποφάσισαν από τις αρχές Νοεμβρίου να διακόψουν την χορήγηση του συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού. Επίσης, από τα τέλη του χρόνου, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να μένουν δωρεάν σε ακίνητα.

Δυο από τις γυναίκες, ανακοίνωσαν ότι δεν δέχονται την απόφαση. Η Μπάρμπαρα Γκουέρα, μέσω των δικηγόρων της, υπογραμμίζει ότι σε παλαιότερη τηλεφωνική επικοινωνία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είχε διαβεβαιώσει ότι η βίλα στην οποία διαμένει, στο μέλλον θα μπορούσε να περιέλθει στην ιδιοκτησία της, έστω κι αν δεν μπορούσε να της τη μεταβιβάσει αμέσως διότι κάτι τέτοιο θα θεωρούνταν διαφθορά, λόγω δίκης που ήταν τότε σε εξέλιξη.

Η Αλεσάντρα Σορτσινέλι, ανέφερε από την πλευρά της ότι «επρόκειτο για μια συμφωνία αποζημίωσης που θα έπρεπε να επισημοποιηθεί, γραπτώς, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής δίκης, για να αποφευχθεί υστερόβουλη εκμετάλλευσης της όλης υπόθεσης». Οι κληρονόμοι του Μπερλουσκόνι, υποστήριξε η Σορτσινέλι, «προσβάλλουν τη μνήμη του πατέρα τους, ο οποίος είχε εκφράσει επανειλημμένα τη βούληση να βοηθήσει όλες τις κοπέλες, μετά τη ζημία που υπέστησαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments