Πολιτική

Κυβέρνηση σε Στέφανο Κασσελάκη: Ας διαβάσει λίγο Ιστορία να δει τι έγινε το 2015 [vid]

Κυβέρνηση σε Στέφανο Κασσελάκη: Ας διαβάσει λίγο Ιστορία να δει τι έγινε το 2015 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI), Την αιχμηρή δήλωση που έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οποία είχε προσκληθεί, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη, καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη Ιστορία, πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Την αιχμηρή δήλωση που έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με την απουσία του από την εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στην οποία είχε προσκληθεί, κλήθηκε να σχολιάσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Παύλος Μαρινάκης: Ας διαβάσει λίγο Ιστορία ο Στέφανος Κασσελάκης

«Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης, ας διαβάσει λίγο Ιστορία να δει τι έγινε το 2015, να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο», είπε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι όπως υπάρχει συνέχεια στο κράτος, υπάρχει και στα κόμματα.

«Δεν ίδρυσε νέο πολιτικό φορέα ο κ. Κασσελάκης. Το κόμμα στο οποίο εξελέγη με μεγάλο ποσοστό προϋπήρχε. Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη, καλό είναι να διαβάσει την πρόσφατη Ιστορία, πριν κάνει ανάλυση για την παλαιότερη αυτής», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, είπε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments