Ζώδια

Αυτή Είναι Η Στιγμή Για Όσους Ψάχνουν Την Αγάπη 08/11-04/12

Αυτή Είναι Η Στιγμή Για Όσους Ψάχνουν Την Αγάπη 08/11-04/12

Πηγή Φωτογραφίας: pexels-leeloo-thefirst

Η Αφροδίτη θεωρείται «στο σπίτι της» σε αυτό το ζώδιο σε αντίθεση με το «στην πτώση της» στο ζώδιο της Παρθένου που αφήνουμε πίσω για άλλη μια χρονιά.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό αναζητά ισορροπία και αρμονία και συνήθως εκδηλώνεται στις σχέσεις ως συμβιβασμός, δικαιοσύνη, ειρήνη και αγάπη! Ο Ζυγός πάντα ψάχνει για ισορροπία. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ζυγός έχει πάντα ισορροπία, αλλά πάντα στοχεύει σε αυτήν.

Με την Αφροδίτη βρίσκεται στην ιδανική της θέση, οι σχέσεις όλων των τύπων μπορεί να φαίνονται πιο ανάλαφρες, πιο χαρούμενες και οι άνθρωποι θα είναι πιο διατεθειμένοι να διατηρήσουν την ειρήνη αντί να ξεμπερδέψουν με θυμωμένα ή βαθιά θέματα. Θα νιώθουμε λίγο πιο προσανατολισμένοι στη σχέση και θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην εύρεση ενός ειδικού συντρόφου, αν δεν έχετε.

Αυτή είναι η στιγμή για όσους ψάχνουν την αγάπη 08/11-04/12 . Εάν είστε ήδη σε σχέση, μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο ενώ εργάζεστε για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος μπορεί να έρθει στο προσκήνιο.

Εάν γεννηθήκατε με την Αφροδίτη στον Ζυγό, από τη φύση σας επιδιώκετε μια ομοιόμορφη ροή και συνεργασία με τους άλλους. Μερικές φορές μπορεί να έχετε πρόβλημα να αποφασίσετε τι να κάνετε στη συνέχεια, λόγω της τάσης σας να βλέπετε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες. Η ισότητα μεταξύ των συντρόφων είναι στο μυαλό όσων έχουν την Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο.

Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Ζυγό είναι ευγενικοί άνθρωποι από τη φύση τους και απωθούνται από την επιθετική συμπεριφορά, το δράμα και εκείνους που είναι συχνά εριστικοί.

Αυτή είναι η στιγμή για όσους ψάχνουν την αγάπη, να βάλετε τα δυνατά σας για να εντυπωσιάσετε και μην ξεχνάτε οι καλοί τρόποι μετρούν επίσης. Εάν βγαίνετε για ένα πρώτο ραντεβού, ένα ακατάστατο αυτοκίνητο θα είναι επίσης μεγάλο μείον. Η αγενής ή ωμή συμπεριφορά θα είναι μια τεράστια απαγόρευση για τους περισσότερους ανθρώπους με την Αφροδίτη στον Ζυγό.

Στην Αφροδίτη στον Ζυγό αρέσει το στυλ και η ελκυστικότητα. Τώρα είναι η ώρα να βελτιώσετε την γκαρνταρόμπα σας, το χτένισμα ή οτιδήποτε άλλο πιστεύετε ότι δεν ταιριάζει. Ο Ζυγός ελκύεται από την ομορφιά και την πολυτέλεια.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό 8 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι ένα θεμελιώδες ζώδιο του Αέρα που προδιαθέτει μια λογική φύση και τα θεμελιώδη ζώδια δεν χαλαρώνουν, είναι εμπνευστές. Όντας ζώδιο του αέρα, στον Ζυγό αρέσει η συζήτηση, η εξυπνάδα και αυτοί που μπορούν να επικοινωνήσουν τα συναισθήματά τους και δεν φοβούνται να το κάνουν.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό είναι γοητευτική και ρομαντική όπως είναι όλοι οι Ζυγοί και του αρέσουν οι καταστάσεις που είναι ευχάριστες στις αισθήσεις μαζί με τη διάνοια.

Οι Ζυγοί μπορούν να χρονοτριβούν περισσότερο από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, γι’ αυτό μερικές φορές χρειάζονται μια φωτιά να ανάψει για να αποφασίσουν και να προχωρήσουν.

Αυτό δεν οφείλεται στην τεμπελιά, αλλά μάλλον στην τάση να βρίσκουν αξία σε κάθε άποψη, και μερικές φορές υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές και ιδέες για να διαλέξουν που είναι δύσκολο να επικεντρωθούν σε μία!

ΠΗΓΗ: ASTRO-LIVE.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments