Ελλάδα

Πέτρος Κουσουλός: Στο αστυνομικό τμήμα μετά τη μήνυση που υπέβαλε η πλευρά της Πισπιρίγκου [vid]

Πέτρος Κουσουλός: Στο αστυνομικό τμήμα μετά τη μήνυση που υπέβαλε η πλευρά της Πισπιρίγκου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ANT1, Στο αστυνομικο τμήμα οδηγηθηκε ο Πέτρος Κουσουλός, μετά τη μήνυση που υπέβαλε προφορικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε ανάλογη ενέργεια προέβη και ο δημοσιογράφος, συνεπώς αμφότεροι μετά το πέρας της συνεδρίασης θα οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Εντός του δικαστηρίου κρατείται αυτή την ώρα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός

Στο αστυνομικο τμήμα οδηγηθηκε ο Πέτρος Κουσουλός, μετά τη μήνυση που υπέβαλε προφορικά η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σε ανάλογη ενέργεια προέβη και ο δημοσιογράφος, συνεπώς αμφότεροι μετά το πέρας της συνεδρίασης θα οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολούθως παρενέβη ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον δημοσιογράφο, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλει να υποβάλει μήνυση για έργω εξύβριση και απειλή.

Λίγο αργότερα έγινε η προσαγωγή του στο ΑΤ Αμπελοκήπων, μετά την προφορική μήνυση της Πισπιριγκου στη δικαστική αίθουσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας. Νωρίτερα, διεκόπη η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας για τις 15 Δεκεμβρίου.

Εν τω μεταξύ, είχε προηγηθεί επεισόδιο έξω από τη δικαστική αίθουσα, με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου να επιτίθενται λεκτικά στον δημοσιογράφο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments