Lifestyle

Παρέμβαση από τον αδελφό της Κάτιας Νικολαΐδη – «Είναι αλήθεια ότι ο Σταμούλης, δεν ήταν δίπλα της»

Παρέμβαση από τον αδελφό της Κάτιας Νικολαΐδη –  «Είναι αλήθεια ότι ο Σταμούλης, δεν ήταν δίπλα της»

Πηγή Φωτογραφίας: TOENDIAFERON,GR

«Στις χημειοθεραπείες της μόνο εγώ ήμουν δίπλα της» δήλωσε ο Τάκης Νικολαϊδης - Δείτε το βίντεο

Την είδηση του θανάτου της Κάτιας Νικολαϊδου επισκίασε μια ανάρτηση του πρώην συζύγου της, Οδυσσέα Σταμούλη.

Ο ηθοποιός, το βράδυ της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, έγραψε στο Facebook για τις αναφορές που γίνονται στο όνομά του, ότι είχε εγκαταλείψει την τότε σύζυγό του, όσο πάλευε με τον καρκίνο.

Ο αδερφός της, Τάκης Νικολαϊδης, σχολίασε τα παραπάνω στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Με έχουν ενημερώσει ότι έχει γίνει μια ανάρτηση από τον Οδυσσέα. Δεν έχω βγει για να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Οδυσσέα, δεν θα το ήθελε και η αδερφή μου. Κάπου λέει ότι “δεν θα εγκατέλειπε ποτέ”, αν το λέω σωστά γιατί δεν το έχω διαβάσει, με έχουν ενημερώσει, ότι δεν θα εγκατέλειπε ποτέ έναν άνθρωπο και πόσω μάλλον έναν άνθρωπο άρρωστο. Ισχύει αυτό;» ρώτησε το πάνελ της εκπομπής.

Συνέχισε, λέγοντας: «Τον πρώτο καρκίνο που πέρασε η αδελφή μου, το 2001, σε όλες τις χημειοθεραπείες ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα της ήμουν εγώ. Χωρίς να θέλω να πω με αυτό ότι ο Οδυσσέας ήταν απών. Στις χημειοθεραπείες όμως ήμουν εγώ δίπλα της. Όπως καταλαβαίνετε, είμαι και ο μοναδικός που μπορεί να ξέρει όλες τις συνομιλίες που έχουν γίνει μεταξύ τους, τις οποίες και δεν θα πω, γιατί δεν είναι αυτός ο λόγος που βγήκα».

Μετά από υπενθύμιση της εκπομπής για παλιότερες δηλώσεις της ηθοποιού, ότι ο «άντρας μου έφυγε, δεν ήταν εκεί να μου κρατήσει το χέρι», ο αδερφός της το επιβεβαίωσε. «Είναι η αλήθεια αυτή» τόνισε.

Κλείνοντας, ο Τάκης Νικολαϊδης ανέφερε: «Η αδερφή μου είχε πει δημόσια ότι ο Οδυσσέας Σταμούλης δεν ήταν κοντά της. Είναι η αλήθεια αυτή. Και η τηλεόραση καλό είναι να λέει τις αλήθειες. Μετά την πρώτη ταλαιπωρία της αδερφής μου με τον καρκίνο, ο Οδυσσέας μαζί με την Κάτια βρέθηκαν σε ένα σίριαλ του ΑΝΤ1, μετά το χωρισμό. Πιστεύετε ότι αν η Κάτια είχε κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Οδυσσέα Σταμούλη, θα δεχόταν να παίξει δίπλα του;».

Τι είχε πει η Κάτια Νικολαΐδου Σε μια από τις συνεντεύξεις της, η Κάτια Νικολαΐδου είχε κάνει μια αναφορά στον πρώην σύζυγό της αναφορικά με την περίοδο, κατά την οποία η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη για πρώτη φορά με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός είχε πει: «Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει, να μην σταθεί, χωρίσαμε μέσα σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό μου κόστισε περισσότερο από την αρρώστια. Σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν νιώθεις ότι είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments