Αθλητισμός

Τον Σοάρες της Άρσεναλ φέρνουν αγγλικά δημοσιεύματα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Τον Σοάρες της Άρσεναλ φέρνουν αγγλικά δημοσιεύματα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Η διακοπή της δράσης λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ανοίγει τη… μεταγραφική κουβέντα ενόψει Ιανουαρίου.

Η διακοπή της δράσης λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ανοίγει τη… μεταγραφική κουβέντα ενόψει Ιανουαρίου.

Η διακοπή της δράσης λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ανοίγει τη… μεταγραφική κουβέντα ενόψει Ιανουαρίου. Η αγγλική εφημερίδα «Mirror» αναφέρει τρεις παίκτες της Άρσεναλ που μπορεί να αποχωρήσουν με την αυγή του 2024 από το Emirates, επειδή δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Αρτέτα. Ένας εξ αυτών συνδέεται, βάσει του ρεπορτάζ, με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Ο λόγος για τον Σέντρικ Σοάρες, ο οποίος φέτος μετρά μόλις 3 λεπτά συμμετοχής φέτος με την πρώτη ομάδα των «κανονιέρηδων». Ο 32χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, αλλά στην αγγλική εφημερίδα εκτιμούν ότι θα μπορούσε να φύγει και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως βασικό δεξιό μπακ τον Ροντινέι, με τον Κίνι ως εναλλακτική λύση και δύσκολα θα κινηθούν τον Ιανουάριο για τέτοιο παίκτη, έχοντας άλλες προτεραιότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments