Πολιτική

Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: Κρίμα, προσπαθεί να μοιάσει στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις για ΠΑΣΟΚ: Κρίμα, προσπαθεί να μοιάσει στον αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ EUROKNISSI)

Για λαϊκίστική στροφή κατηγορείται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του υφυπουργού Εργασίας Παναγιώτη Τσακλόγλου, λέγοντας «όχι» σε αύξηση ορίων συνταξιοδότησης, υπενθυμίζει ότι είναι νόμος της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου.

«Τώρα το πώς γίνεται να κατηγορεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ τον κ. Τσακλόγλου, διότι επανέλαβε δημοσίως το τι προβλέπει ο νόμος του ΠΑΣΟΚ και αυτό μάλιστα να είναι και ”η κρυφή αντικοινωνική ατζέντα της ΝΔ”, τι να σας πω, εμένα πάντως με ξεπερνά», σχολίασε ο υπουργός Εργασίας.

Θυμίζει πως «το ΠΑΣΟΚ έδωσε μεγάλη μάχη και πλήρωσε μεγάλο κόστος για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ», αλλά πρόσθεσε: «Είναι κρίμα να προσπαθεί να μοιάζει στον πρώιμο αντιμνημονιακό Σύριζα, την ώρα μάλιστα που αυτός εξαφανίσθηκε».

Επί της ουσίας, ο κ. Γεωργιάδης διευκρινίζει πως «κανένα ζήτημα αναπροσαρμογής ορίων ηλικίας δεν υφίσταται σήμερα και έως το 2027. Τότε οι αρμόδιοι υπουργοί θα αποφασίσουν το πώς και το εάν θα εφαρμοστεί η σχετική πρόβλεψη, εάν συντρέχουν τότε οι σχετικές προϋποθέσεις κ.λπ.», για να καταλήξει: «Ας αφήσουμε τον λαϊκισμό μακρυά από το Ασφαλιστικό μας σύστημα, τον πληρώσαμε πανάκριβα στο παρελθόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments