Αθλητισμός

Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάσο Μπακασέτα [vid]

Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάσο Μπακασέτα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363443] ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Σοβαρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τάσο Μπακασέτα αποκαλύπτει δημοσίευμα στον τουρκικό Τύπο.

Δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Ο Έλληνας Μεσοεπιθετικός, δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν στην Τράμπζονσπορ, αφού απέρριψε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τον τουρκικό σύλλογο και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Η ομάδα της Τραπεζούντας, ωστόσο, δεν θα ήθελε να τον χάσει ως ελεύθερο και θα προτιμούσε να τον πουλήσει τον προσεχή Ιανουάριο, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Fanatik».

Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι «την ώρα που κάποιες γερμανικές και ιταλικές ομάδες έχουν παρακολουθήσει στενά τον Μπακασέτα τα τελευταία χρόνια, υπάρχει η πληροφορία ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι το πιο σοβαρό. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ έχει στόχο να προσθέσει τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας στο δυναμικό της».

Το μέλλον του Μπακασέτα στην Τράμπζονσπορ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, όπως τονίζει το ρεπορτάζ και ο προπονητής Αμπντουλάχ Αβτσί δεν έχει συναντηθεί με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό για να μιλήσουν για το μέλλον το στην ομάδα. Όταν γίνει αυτή τη συνάντηση, θα ξεκαθαριστεί πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης την τριετία 2016-19, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, πριν μετακομίσει στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ και από εκεί στην Τραμπζονσπόρ όπου είναι μέχρι και σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments