Αθλητισμός

Πιθανή αλλαγή τηλεοπτικής για Παναθηναϊκό – Τα ευρωπαϊκά δεδομένα με Cosmote TV, Nova

Πιθανή αλλαγή τηλεοπτικής για Παναθηναϊκό – Τα ευρωπαϊκά δεδομένα με Cosmote TV, Nova

Πηγή Φωτογραφίας: Fans of Panathinaikos during the UEFA Europa League groupe F match between Stade Rennais Football Club and Panathinaikos Athlitikos Omilos at Roazhon Park on November 9, 2023 in Rennes, France. (Photo by Anthony Dibon/Icon Sport)

Τον Δεκέμβριο κληρώνει για το «νέο» τηλεοπτικό σπίτι των Champions League, Europa League και Conference για τη τριετία 2025-2027.

H Cosmote και η NOVA ετοιμάζουν τις προσφορές τους και η μάχη της διεκδίκησης αναμένεται θερμή, αφού θα ολοκληρώσει τον τηλεοπτικό χάρτη των αθλητικών μεταδόσεων, κλειδώνοντας και τις συνδρομές των ποδοσφαιρόφιλων τηλεθεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επικοινωνία με την UEFA για τις διαπραγματεύσεις των διεθνών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία έως τις 5 Δεκεμβρίου να καταθέσουν τις προσφορές τους.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι σχετικές επαφές, ώστε οι όποιες αποφάσεις να οριστικοποιηθούν πριν το τέλος της χρονιάς, ίσως και πριν την εορταστική περίοδο.

Ανοιχτό ωστόσο παραμένει το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη διαδικασία και κάποιο ελεύθερο ελληνικό κανάλι για να διεκδικήσει μέρος των αναμεταδόσεων, κάτι που ισχύει για την τρέχουσα σεζόν με το MEGA.

Να σημειώσουμε ότι Champions League, Europa League και Conference αποτελούν τα τελευταία μεγάλα asset του αθλητικού περιεχομένου για την επόμενη τριετία, εκτός των ελληνικών ομάδων, καθώς Premier League, NBA και Euroleague έχουν κλειδώσει έως το 2028.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι οριστικοποιήθηκε η αναμετάδοση των αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου με το σκορ να λήγει 8-6 υπέρ της Cosmote.

Για την ακρίβεια , AEK, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βόλος, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Λαμία και Κηφισιά παίζουν αποκλειστικά στην COSMOTE TV για τους εντός έδρας αγώνες.

Αντίστοιχα η Nova θα προβάλει αποκλειστικά τους αγώνες των ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments