Αθλητισμός

Ο Ζαμόρα έγινε πρωταγωνιστής για λάθος λόγο με την Εθνική του

Ο Ζαμόρα έγινε πρωταγωνιστής για λάθος λόγο με την Εθνική του

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ/ EUROKINISSI)

Η Εθνική ομάδα της Κόστας Ρίκας είναι καζάνι που βράζει, κυρίως μετά την βαριά ήττα που υπέστη στην έδρα της από τον Παναμά (0-3).

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η απευθείας πρόκριση για το Κόπα Αμέρικα 2024, δυσκολεύει αφάνταστα για τους Κοσταρικανούς που κυνηγάνε πλέον ένα θαύμα.

Ο μόνος τρόπος για να προκριθεί είναι να γυρίσει το εις βάρος της σκορ, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Κατά την διάρκεια του αγώνα και το τέλος, υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και προς τα πρόσωπά τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Άρη Άλβαρο Σαμόρα, έκανε μια παρεξηγημένη δήλωση λέγοντας:

«Δεν παίζουμε για τον κόσμο, αλλά για την ομάδα μας».

Ωστόσο, θέλησε να «σβήσει» γρήγορα την όποια φωτιά που άναψε προβαίνοντας σε νέα δήλωσή του στα social media γράφοντας τα εξής:

«Σαφώς οι οπαδοί είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για έναν παίκτη. Το να έχουμε την ευθύνη να εκπροσωπούμε μια χώρα, να ανταγωνιζόμαστε, να κερδίζουμε και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας είναι κάτι μοναδικό.

Γι’ αυτό ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς και να τους ενημερώσω πόσο σημαντικοί είναι και πόσο σημαίνουν για εμάς και ταυτόχρονα να ζητήσω συγγνώμη για το σχόλιο που έκανα μετά το παιχνίδι. Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας αυτού που συνέβη και δεν το σκέφτηκα καλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσω.

Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ένας αμφιλεγόμενος παίκτης, απλά θέλω να παίζω ποδόσφαιρο, να το απολαμβάνω και να το κάνω καλά, γι’ αυτό θα μάθω από τα λάθη και θα είμαι πιο ψυχρός όταν επικοινωνώ», είπε και κατέληξε λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι κι ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Πηγή: metrosport.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments