Αθλητισμός

Σε mood ντέρμπι μπαίνει ο Άρης

Σε mood ντέρμπι μπαίνει ο Άρης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Στη Superleague ο Αρης “επιστρέφει” απευθείας στα βαθιά με τα παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό

Εκτός από χρόνο, για να δουλέψει ο Άκης Μάντζιος σε κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του που χρήζουν βελτίωσης, το διάστημα της διακοπής λειτούργησε θετικά προς την επιστροφή παικτών που βρέθηκαν στα πιτς και πλέον είναι σε διαδικασία επανένταξης στο αγωνιστικό πλάνο.

Ο Αρης μπαίνει από σήμερα σε… λειτουργία επανέναρξης του Πρωταθλήματος με τον προπονητή να περιμένει επιστροφές, ούτως ώστε ν’ αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τους τρεις απαιτητικούς αγώνες που ακολουθούν σε διάστημα δύο εβδομάδων. Αντικειμενικά, τα δύσκολα έρχονται τώρα καθώς το πρόγραμμα που μεσολαβεί μέχρι τα Χριστούγεννα θα κρίνει τους στόχους και την πορεία της ομάδας και στις δύο διοργανώσεις.

Στη Superleague ο Αρης “επιστρέφει” απευθείας στα βαθιά με τα παιχνίδια απέναντι σε Παναθηναϊκό (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και ακολουθούν οι τρεις αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης με ΟΦΗ, Λαμία, Ολυμπιακό και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενδιάμεσα (πιθανόν στις 7 Δεκεμβρίου) θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην Opap Arena. Γίνεται αντιληπτό ότι ο αριθμός των επτά αγώνων σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα είναι αρκετά μεγάλος και είναι αναγκαίο να μπουν στο ροτέισον κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Το ευχάριστο για τον Μάντζιο είναι ότι βλέπει τις επιλογές του να αυξάνονται, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο οποίο η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και συνεχόμενους τραυματισμούς. Για παράδειγμα, ο Κίκε Σαβέριο και ο Ζαλ Ζουλ είναι ξανά διαθέσιμοι και υπολογίζονται κανονικά για τους αγώνες που έρχονται. Μάλιστα, στο δίτερμα με την Κ19 πήραν χρόνο συμμετοχής με σκοπό να βρουν σταδιακά αγωνιστικό ρυθμό.

Από σήμερα αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, έπειτα από την κάκωση στον ώμο) και ο Μόζες Οντουμπάτζο, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα και με τον Φρανκ Φεράρι. Ο Αργεντίνος την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά η παρουσία του στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό θεωρείται δεδομένη. Με την υπόλοιπη ομάδα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και ο Γιώργος Δεληζήσης, που είναι μια εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας.

Αντιθέτως, Μάνου Γκαρθία και Φραν Βέλεθ, δεν προβλέπεται να επιστρέψουν πριν την αλλαγή του χρόνου ενώ ο Λούκας Ρουπ αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις και θεωρείται απίθανο να προλάβει να μπει στο πλάνο από αυτή την εβδομάδα.

Πηγή: metrosport.gr//Γιώργος Στράντζαλης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments