Αθλητισμός

Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ [vid]

Σοκάρει το βίντεο με τον μεθυσμένο Μπράμπετς να παραπατάει μετά από έξοδο σε νυχτερινό κλαμπ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει τον Γιάκουμπ Μπράμπετς σε κατάσταση μέθης μαζί με τους δύο συμπαίκτες του στην εθνική Τσεχίας, οι οποίοι τέθηκαν εκτός ομάδας λόγω νυχτοπερπατημάτων.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΆρηΓιάκουμπ Μπράμπετς, ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που αποδεσμεύτηκαν άμεσα από την εθνική Τσεχίας λόγω παραβίασης κανονισμών. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την ομοσπονδία της Τσεχίας, τρεις διεθνείς ποδοσφαιριστές ξενύχτησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11), αγνοώντας τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας. Μαζί με τον στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι άλλοι δύο είναι οι Βλαντιμίρ Κουφάλ της Γουέστ Χαμ και ο Γιαν Κούσχτα της Σπάρτα Πράγας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε ένα νυχτερινό κέντρο και να τα… πιουν εκεί μέχρι το πρωί, έχοντας φωτογραφηθεί από αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν στον χώρο. Ο αμυντικός του Άρη μάλιστα, εθεάθη να διασχίζει έναν δρόμο εντελώς μεθυσμένος μέχρι που τον άρπαξαν για να τον απομακρύνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στην Τσεχία, με το που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, άπαντες μπορούσαν να μυρίσουν το αλκοόλ πάνω τους. Ετσι, οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Βλαντιμίρ Κουφάλ και Γιαν Κούσχτα μάζεψαν τα πράγματά τους και αποδεσμεύτηκαν οριστικά από την ομάδα.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχαβί«Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη εξήγηση για το από πού προήλθε η παρόρμηση για αυτό που έκαναν», εξήγησε ο μάνατζερ της ομάδας Τόμας Πεσίρ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το εάν το θεωρεί προσωπική αποτυχία:  «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι δεν σβήνουμε τα φώτα για τους παίκτες στις 10 το βράδυ. Δεν είμαστε χτισμένοι έτσι. Αλλά για να απαντήσω, νώθω ότι κατά κάποιο τρόπο δεν είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό».

Πηγή: sportal.gr//Κώστας Τόπας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments