Πολιτική

Πέτρος Παππάς: Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Παππάς: Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: ΠΑΠΠΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

«Πρέπει να ασχοληθούμε με τις εκλογικές μας περιφέρειες και όχι με μια πανελλαδική συνδιάσκεψη που δεν είναι θεσμοθετημένη», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς στα Παραπολιτικά 90,1

Να επιστρέψουν τις έδρες τους όσοι αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Παππάς. Όπως σημείωσε ο Πέτρος Παππάς το καταστατικό προβλέπει πως οι έδρες ανήκουν στο κόμμα. «Οι έδρες ανήκουν στο κόμμα, πρέπει να παραδώσουν τις έδρες αυτοί που θα φύγουν», είπε ο Πέτρος Παππάς, σημειώνοντας πως «όλοι έχουμε υπογράψει συμφωνητικό με τον ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι η έδρα ανήκει στο κόμμα».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η άποψή του για τα περί βούρκου που ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Πέτρος Παππάς είπε «να σταματήσει ο βούρκος της εσωστρέφειας. «Πρέπει να ασχοληθούμε με τις εκλογικές μας περιφέρειες και όχι με μια πανελλαδική συνδιάσκεψη που δεν είναι θεσμοθετημένη», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Παππάς. Ζήτησε να σταματήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ να σέρνουν το κόμμα σε έναν βούρκο εσωστρέφειας.

«Με προσβάλλει το γεγονός ότι οι εκλεγμένοι βουλευτές πρέπει να ασχολούμαστε με μια πανελλαδική συνδιάσκεψη που δεν είναι θεσμοθετημένη», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μπορεί διαδόσεις και διαρροές μίας εσωτερικής διαδικασίας να έχουν σχέση με τα προβλήματα της κοινωνίας, όλα αυτά είναι παραφιλολογία. Να ασχοληθούν γι’αυτό το οποίο τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός και όχι με διαδικτυακές συνεδριάσεις και αυτοαναφορικές δηλώσεις», κατέληξε ο κ. Παππάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments