Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Ίσως να εισπράξει έως 7.5 εκατ. ευρώ από τη FIFA για τον τραυματισμό του Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Ίσως να εισπράξει έως 7.5 εκατ. ευρώ από τη FIFA για τον τραυματισμό του Γκάβι

Πηγή Φωτογραφίας: instagram pavlogavi.gr, Η απώλεια για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την εθνική Ισπανίας καθώς χάνει σίγουρα το Euro 2024, είναι τεράστια. Ο τραυματισμός του 19χρονου Γκάβι στον αγώνα με τη Γεωργία ήταν μια πραγματική μαχαιριά κι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των παικτών που τίθενται νοκ άουτ κατά τη διάρκεια αγώνων των εθνικών ομάδων.

Στην Μπαρτσελόνα ακόμη προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του 19χρονου άσου, με τη Διεθνή Ομοσπονδία να ετοιμάζεται να καταβάλλει μια τεράστια αποζημίωση

Η απώλεια για την Μπαρτσελόνα, αλλά και για την εθνική Ισπανίας καθώς χάνει σίγουρα το Euro 2024, είναι τεράστια. Ο τραυματισμός του 19χρονου Γκάβι στον αγώνα με τη Γεωργία ήταν μια πραγματική μαχαιριά κι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των παικτών που τίθενται νοκ άουτ κατά τη διάρκεια αγώνων των εθνικών ομάδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GAVI (@pablogavi)

Να υπενθυμίσουμε απλά ότι στην προηγούμενη διακοπή ήταν ο Νεϊμάρ αυτός που χτύπησε σοβαρά στο γόνατο και ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Οι αυξανόμενοι τραυματισμοί έχουν ανοίξει πάλι τη συζήτηση για το καλεντάρι, ωστόσο μια σημαντική διαφοροποίηση συγκριτικά με το παρελθόν έχει να κάνει με τις αποζημιώσεις που παίρνουν οι ομάδες σε ανάλογες περιπτώση.

Για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Γκάβι θα εισπράξει από τη FIFA έως και 7,5 εκατομμύρια, καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται από το «πρόγραμμα προστασίας συλλόγων», αφού η απουσία του θα ξεπεράσει κατά πολύ το όριο τους ενός μήνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GAVI (@pablogavi)

Με τον Γκάβι να έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού και έξω μηνίσκου οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 6 έως 8 μηνών και ουσιαστικά οι Καταλανοί δικαιούνται να αποζημιωθούν για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (με το ανώτατο ημερήσιο επίδομα να ορίζεται στις 20.548 ευρώ ανά τραυματισμό).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments